Witam wszystkie miłośniczki baletu. Zwracam się z prośbą ode mnie, ale i od 50 dziewczyn z zespołu baletowego w Oławie. Bierzemy udział w konkursie, w którym nagrodą byłoby 15tys. złotych. Te pieniądze przeznaczylibyśmy na upragnioną podłogę baletową oraz wszystko, co potrzebne do przygotowania spektaklu ''Jezioro Łabędzie. Taka nagroda spełniłaby nasze marzenia
Jeśli możecie poświęcić mi minutkę na głos - wejdźcie na http://domykultury.newsweek.pl/lista-projektow ,znajdźcie OŚRODEK KULTURY - DZIECIĘCY BALET "JEZIORO ŁABĘDZIE" i zagłosujcie. Z góry BARDZO wszystkim dziękuję ):)
+Jeśli takie tematy nie mogą być umieszczane na forum, lub umieściłam go w złej kategorii, proszę go usunąć, po prostu nie doczytałam się niczego na ten temat w kategorii regulamin i pomoc
Związek z tańcem: instruktorka,tancerk
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 10:28 pm
Baaaardzo przepraszam za pomyłkę!
więc MY, czyli grupa licząca około 50 dziewczyn, co rok wystawiamy przedstawienie, rok temu była to ''Królewna Śnieżka'', w tym roku ''Kopciuszek'' i gdyby się udało wygrać konkurs dodatkowo zagralibyśmy ''Jezioro Łabędzie''...
w konkursie wygrywają aż cztery projekty, więc tak w sumie szansa jest spora, ale nie bardzo wiem jak mogę zorganizować duuuużo ludzi, aby na nas głosowali
ja również zagłosowałam. niestety widzę duże dysproporcje między ilością głosów oddanych na poszczególnych uczestników, nie mniej jednak, życzę powodzenia. może ze wsparciem fomurowiczów uda się wygrać. trzymam kciuki
_________________ Results don’t happen overnight. Every change takes time and effort. Patience and determination are key.
Związek z tańcem: bliski
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 12:42 pm
Sagi to mod, możesz jej słuchać
Wrzucaj zdjęcia, wrzucaj. Chcemy wiedzieć na co głos mamy oddać
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------
Związek z tańcem: bliski
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 2:20 pm
Zdjęcia śliczne. Urocze dzieciaczki!
( w ogóle ładna galeria, ale nie pal dziewczyno! )
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------