ja też kocham ciągle ćwiczyć figury baletowe, podbicie, wykręcenie... kocham też oglądać filmiki baletowe, balety, zdjęcia z baletnicami, filmy o balecie, słuchać muzyki baletowej (i ogólnie muzyki klasycznej )... KOCHAM BALET
Uwazam, ze odbiegacie troche od tematu. Teraz kazdy zacznie pisac, jak to bardzo kocha balet i wszystko co z nim związane - a to jest oczywiste, skoro korzystacie z tego forum. N.
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Zdjęcie b. ciekawe - nietypowe. To znaczy, wszyscy wiedzą, że tancerze palą, podobnie jak chyba wszyscy artyści, ale zazwyczaj fotografia baletnic koncentruje się na tańcu, gracji, ew. próbach, itp.
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
Fotografia, podobnie jak cała sztuka, nie musi być piękne - to kryterium sztuki jest już od dawna przeżyte.
Natomiast faktem jest, że palenie jest nałogiem złym i przynoszącym wiecej szkód niż korzyści. Chociaż nikt o tym raczej nie mysli, jak sięga po ogień...
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 1:28 am
tak, to jest Carmen Matsa Eka - tam w różnych scenach bohaterowie palą cygara: Carmen, Don Jose, Oficer, ale tez żołnierze po służbie. Na widowni mocno sie ten zapach "rozlega"
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Goosiu, to zawsze zależy od ciebie - palisz czy nie palisz. ja raz zapaliłam i mi wystarczy mam nadzieje że jak będziesz tańczyć w jakiejś operze czy teatrze to nie będziesz miała kolegów i koleżanki po fachu palących jak smoki
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja