Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 10:18 pm
no jak to?
jak już się ładnie nauczysz na maturę, zdasz na studia, zrobisz magistra, to bedzie doktor! a potem habilitacja i profesura, więc ci radzę już do książek siadać
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
wyczuwam tutaj lekką nutkę ironii... a jak jej nie ma to dorobię, bo samo wspomnienie o maturze przyprawia mnie o dreszcz
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
no własnie w tym cały sęk ze kwitną... przynajmniej w parku przy mojej szkole. chociaz trudno sie dziwic - w Poznaniu od paru dni ponad 20 stopni
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 1:34 pm
Co do stopni naukowych, to chciałam powiedzieć, że za dwa lata będę magistrem, chyba że nastąpią jakieś zmiany dziejowe
A od internetu to może nie jestem uzalezniona, za to konkretnie od naszego forum - jak najbardziej
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Eee, spoko. Do matury jeszcze macie mnóstwo czasu. Kasztany jeszcze przecież nie kwitną
A odnośnie kolejnych stopni naukowych to proszę się tu nie śmiać. Kto to wie ilu może być profesorów z naszego grona w przyszłości...
no mówię przecież, że ja na pewno będę profesorem fizyki w instytucie fizyki w CERN pod Genewą
_________________ "Są trzy zasady rządzące życiem: rodzimy się, umieramy, rzeczy się zmieniają... i może jeszcze jedna: każdy ma osobę, po której już nikogo nie będzie mógł tak pokochać"
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 6:49 pm
BNo to nieciekawa sytuacja...
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 6:57 pm
A ja na maturze z biologii miałam krwotok z nosa, co zdarza mi się dość często, szczególnie, jak jestem przemęczona. Moi nauczyciele o tym nie wiedzieli, przejęli sie okropnie i chcieli wołać karetkę. Wstyd okropny
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Heh, no... Pierwsze dwa dni to miałam problemy z powiedzeniem pełnego zdania, bo w połowie słowa nagle przerywałam, i zapominałam, o czym mówiłam na początku
Na szczęście do matury myślenie mi wróciło
Chociaż na pełny powrót do normalnej sprawności fizycznej (odzyskanie równowagi, zniknięcie zaburzeń widzenia, brak zawrotów głowy etc) trzeba było poczekać jeszcze kilka miesięcy...
Ale zdać zdałam
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 7:45 pm
No to całe szczęście, że tak się skończyło :)
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)