No to ok, żeby było sprawiedliwie i żeby nikt nie płakał że on np. nie lubi Spiacej Królewny głosem demokratycznym wybierzemy jak spektakl wystawimy, ankieta ta bedzie trwała 3 dni. No i tu jeszcze zaprezentuje obecny stan zespołu.
JEZIORO ŁABĘDZIE - obsada
Odetta/Odylia - Cheryl
Książę Zygfryd - ? (Piotr Malaga)
Książę Benno - Książę Benno
Królowa - Anna-Maria
Baron von Rotbart - Piotr Malaga
Księżniczki: - węgierska - Marysia W
+ tancerze - ?
- polska - Prinsess Maron
+ tancerze - ?
- włoska - Nena
+ tancerze - ?
- hiszpańska - Czajori
+ tancerze - ?
- rosyjska - Olimpia
+ Torin
Opiekunowie/towarzysze księżniczek - ?
Łabędzie (pas de quatre): I - gonia
II - groteska
III - Nena
IV - martusiaa4u
Łabędzie - Princess Maron i raisa (2 łabędzie z II aktu - PDD) ~ balerinka ~ nathaliye_r M. ladybird dusia martusiaa4u
Czerwone Łabędzie - gonia Kasia:))
Dworacy - Piotr Malaga
Dwórki - ~ balerinka ~ just_me nathaliye_r kosssela
Przyjaciółki Księcia Benno - Princess Maron (1 z 2)
Sprzątaczka - cynamonek
Orkiestra - edysia baletnica z rodzina.
NASZ ZESPÓŁ
Pierwszy tancerz
Kasia:))
Pierwsi soliści
Kasia G
Joanna
sisi
Bajaderka
Princess Maron
nathaliye_r
Soliści
.:Agga:.
gonia
makova_panienka
Tranquility
Czajori
aankaa_baletnica=)
Paula
Marysia W
Gość
Nefretete
sfra
Cheryl
raisa
Corps de ballet
Ladybirt
Kasiaże Benno
Czekoladka
Father
karolinkaaa
martusiaa4u
Tanc...
.:tutu:.
M.
Fleuve
Justyna Ch-ipcio
groteska
Joanna Bednarczyk
Wojtek$p
Julcia
Goosia
just_me
Rotbart
~ balerinka
Jeśli o kimś zapomniałem, a co jest bardzo możliwe, to neich się zgłosi do mnie na PW.
_________________ Where there is discord, may we bring harmony. Where there is error, may we bring truth. Where there is doubt, may we bring faith. And where there is despair, may we bring hope.
Ostatnio zmieniony przez Torin Pon Cze 23, 2008 10:30 pm, w całości zmieniany 28 razy
O Tobie Anno-Mario broncie Panie Boże nie mógłbym zapomniec!
_________________ Where there is discord, may we bring harmony. Where there is error, may we bring truth. Where there is doubt, may we bring faith. And where there is despair, may we bring hope.
Och, a gdyby był "Don Kichot" to nie wiem jak mogłabym patrzeć gdy ktoś inny tańczy - nawet wirtualnie - tą jedyną solistyczną rolę która mi się marzy więc może to lepiej, że go nie ma...
A w takim miłym składzie corps, jestem pewna, że wszystko zatańczymy pięknie, ale mam swój typ i mam nadzieje, ze glosujecie podobnie... ale nic nie zdradze bo ankieta anonimowa
_________________ "Kochamy wciąż za mało i stale za późno..."
J. Twardowski
No więc kochani, jedziemy z Jeziorkiem Łabedzim xDD
Ja już się tak po cichu zgłaszam do roli Ksiecia Benno xDD
a czy dla zwykłego solisty znajdzie się miejsce wśród czterech małych łabędziątek...?
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
Ja jestem za! No i Bajderka została nasza Odetta xD
Ostatnio zmieniony przez Książe Benno Nie Lut 10, 2008 11:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 11:01 pm
Kasia G na Krolowa, Father na Rotbarta, Benno na Benna ( xD ), Cheryl, Olimpia i Princess Maroon na ksiezniczki, Bajaderka na Odette/Odylie, Torin... na Zygfryda?. Tak mi sie pokojarzylo. Ale tym sie nie musicie sugerowac
_________________ ***
Tańczę, więc jestem.
Ostatnio zmieniony przez groteska Pon Lut 11, 2008 9:24 am, w całości zmieniany 1 raz