Udalo mi sie w koncu zobaczyc ten teledysk. Nie zachwyca. Pomysl nawet nie taki zly, ale calosc... Jak dla 13-latki, kiczowate bardziej niz pies Paris Hilton.
Do tancerzy nic nie mam, ten krotki fragment choreografii zapowiadal sie fajnie, szkoda ze na tym sie skonczylo, bo w sumie tanca jako takiego to tam za duzo nie bylo.
Pomysl z telefon (jesli to w ogole mozna nazwac 'pomyslem') faktycznie beznadziejny.
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell
a kto tam tańczy?
czy chodzi o ten teledysk z ta staruszką? Jesli tak to ona bardziej robi uklad gimnastyczny, a nie tańczy.
osobiście nie widzę w tym teledysku nic niesmacznego, nie ma jakis okropnych zbliżeń itp, a ta pani jest urocza moim zdaniem i rzeczywiście niesamowita. Kto w wieku 80 lat ma taka forme??
_________________ We are never more human than when we are dancing. (Jose Limon)
ten drugi teledysk przepiękny chociaz nie przepadam za niemieckim to jedank tego dało sie słuchać
Nie znałam wczesniej Iany Salenko ale myslę ze jest bardzo dobra, ma taką grację! no i przy okazji jest bardzo ładna
super pomysł z tym duchem balleriny
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
już gdzieś na forum był ten filmik...
a mi nie działa zresztą... wiecie może, dlaczego? z chęcią bym obejżała mandarynkę
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę.
A jaką masz przeglądarkę??? Ja otwierałam w Mozzilli Firefox ,i mi nie działało, dopiero jak otworzyłam w Explorerze.
Co do teledysku- takie kiczowate, baaardzo mało baletowe.
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 2:21 pm
http://www.youtube.com/watch?v=xQqihv0yO3E czasem lubie sobie obejrzec ten teledysk ze wzgledu na mnogosc tancow ktore sa tam umieszczone (tak tak, baletnica tez sie znajdzie):P (przerobka hitu Elvisa) No i sama piosenka jest bardzo hmmm poprawiajaca humor
nie bardzo wiem gdzie pasuje to pytanie bo moze bardziej w jakims temacie o pointach ale do teledyskow niby tez pasuje mianowicie w teledysku wszystkim juz pewnie znanym jako ze pojawial sie tu z dwiescie razy ( http://pl.youtube.com/watch?v=q-u99OnkF7g ) jakie pointy ma Polina?
_________________ ...:::Dance For Living, LIve For Dancing:::...