Związek z tańcem: tancerka
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 8:55 pm
Ja też tancze w zespole ludowym
U nas rzeczywiście wygląda to odrobine inaczej...w wiekszosci musimy się wystylizować na albo stare babki albo mlode panny z okresu Pana Tadeusza
Oczywiście usta w żywym kolorze, mocno podkreslone oczy, a przede wszystkim sztuczne rumience ;p
żadnych sztucznych rzęs bo od nadmiaru tych przytupów i podskoków mogą bardzo szybko odpasc
_________________ 'And if you make it rain she will be under the weather
She used to run track back in high school
Now she tricks off the track right by school...'
Związek z tańcem: na całe życie! :)
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 10:12 pm
Właśnie. Cholerstwo to pokonało mnie przed sylwestrem w tym roku.
Stąd moje pytanie do drogich Forumowiczek zaprawionych w charakteryzacji scenicznej: jakie sztuczne rzęsy polecacie i jak powinno się je nakładać, żeby wyglądały dobrze i się trzymały? W necie jest mnóstwo informacji, ale są to same ogólniki.
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski!
Związek z tańcem: tancerz, choreograf
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 12:55 am
Są świetne, w końcu oni robią profesjonalne kosmetyki przeznaczone dla tancerzy, aktorow i generalnie osob, ktore potrzebuja solidnej charakteryzacji scenicznej.
_________________ Nikt nie zobaczy łez przez wnętrze płynących i nikt nie usłyszy skargi z warg zaciśniętych głucho.
ślicznie zrobiona strona, bardzo bardzo mi sie podoba ta wizualna oprawa
zazwyczaj jak ceny sa wysokie to ich nie podaja, jak ktos tak kupuje kosmetyki to najczesciej cena nie gra roli a liczy sie jakosc
Hmm..
całkiem fajne, ale chyba zwykle makijaż rozmazuje się od potu. Z widowni każdy cal twarzy nie jest tak bardzo widoczny jak z bliska, więc chyba nie jest to konieczne.
Jednak uważam, zę chociaż jedno opakowanie tego specifiku powinno sie w charakteryzatorni znajdować.
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości.
wydaje mi sie ze o to, powiniem, to sie duzo szybsze, psikasz i juz pomalowana, umiejętnie psikasz ale drogie jest wiec nie wiem czy charakteryzatornie to maja