Ja jave ma zainstalowana i mi dziala napewno, bo na innych programach mi dziala. Ale ten program nie dziela nawet po zresetowaniu komputera. Szkoda bo tak bardzo mi sie podoba ten program, tak bardzo chciałabym zeby mi zadzałal a tu jak na zły raz niedziala
Makova a mozna ten taniec co ułazylas np. zapisac i wysłac nam zeby pokazac?
No widocznie tylko makovej pisane korzystanie z tego programu... Ale jak by sie komuś chciało napisać jak to dokładnie trzeba zrobić żęby DZIAŁAŁO, to będe niezmiernie wdzięczna.
_________________ Baby just follow the motion,
Dancing a sexual motion,
Moving with so much emotion.
Nareszcie mi dziala!!!!!! Po zainstalowaniu tego program co pisalam wczesniej trzeba jeszcze zmienic ustawienia w przegladarce internetowej.
A tak po za tym to program jest bardzo fajny. Choc te tancerki wygladaja jak robocki i nie maja takiej techniki to i tak jest fajna zabawa. Tancerka mozna zmieniac kostiumy, tlo w ktorym tancza, zmieniac tempo wykonywanych cwiczen i punkt ich ogladania np. od tylu z boku z gory, mozna zrobic nawet zeby kotek tanczyl hihihi
Jutro postaram sie napisac co dokladnie trzeba zrobic, a narazie ide ukladac im warjacje...
A wiec tak:
1. Sciągnac i zainstalować program Cortona VRML Client z tej strony
http://www.parallelgraphi...rtona/previous/
2. W przegladarce internetowej (Internet Explorer najlepiej, tam pisze, ze trzeba, lecz wydaje mi sie ze w Mozilla tez bedzie dzialac) wejsc w narzedzia potem w opcje internetowe, potem zaawansowane i tam trzeba znalezc opcje zwiaznae z java, i przy wszystkich opcjach zwiazanych z java trzeba zlikwidowac zielone ptaszki zeby zostal pusty biale kwadracik.
3. Zresetowac komputer
4. Wejsc na strone: http://www.rikou.ryukoku.ac.jp/~asako/wdc/
I tyle, wszystko powinno dzialac!
Związek z tańcem: miłośnik
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 7:37 pm
Ja mam 2000... I działa mi.
Aha, mam pytanie. Czy u Was też tak jest, że na liście dodanych kroków nie da się zaznaczyć opcji 'All'? Męczę się z jednym krokiem w kółko i nie mogę zrobić nic innego... Jak to się robi?
Neno, nie mamy jak ci powiedzieć, bo nam nie działa wogóle...
albo mi się wydaje albo to nie działa ma XP-kach [tak mi się wydawało już nieco wcześniej...]
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Mogę zrobić ale jak mi podasz konkretne instrukcje. Bo, że jakimś klawiszem to się robi to wiem ale nie jestem aż tak biegła w środowisku komputerowym. I o jakie ustawienia Ci konkretnie chodzi?
edit
Princess wysłałam Ci PW żeby nie robić offtopu
Ostatnio zmieniony przez Ala Czw Lip 13, 2006 11:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
klawisz do robienia screenshotów monitora mieści się na klawiaturze po prawej stronie między klawiaturą numerologiczną a alfabetyczną. masz taki dział z "delete", "end", "insert", "page up", "page down", "home" etc., i gdzieś "w tym terenie" powinnaś mieć klawisz pod nazwą "print scrn" lub "print screen". włącz narzędzia → opcje internetowe → zakładka 'zaawansowane' i pokaż mi co tam masz.
z góry dziękuję
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Ja mam na jednym komputerze jedna opcje zwiazana z java a na drugim mam 4 (to zalezy od wersji przegladarki jaka sie ma stara, nowa, polska czy angielska, ale to nie ma roznicy ile ich jest wazne, zeby byly odznaczone.
Jezeli Ci niedziala princess mysle, ze moze masz zla wersje Java. Sprubuj zainstalowac sobie Java 2 ( sun). I musi dzialac.