FERIEEE!!!! Boże ile musiałam się nacierpieć przez ten tydzień by wytrzymać w tej głupiej szkole ogólnie poronionym pomysłem jest organizowanie w ostatni tydzień przed feriami jakiegokolwiek sprawdzianu...
ale w ogóle to jestem z siebie dumna - byłam w tym tygodniu na wszystkich lekcjach i ani razu się nie spóźniłam dłużej niż 3 minuty po dzwonku [mimo że cały tydzień miałam na ósmą, nie miałam żadnej chęci by chodzić do szkoły, jest strasznie zimno i znowu odnowiła mi się choroba...]
generalnie przez dwa ostatnie dni frekwencja w 32-osobowej klasie wynosiła góra 18 osób w ciągu całego dnia [a na lekcjach było gdzieś z 8-16...]
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja
Związek z tańcem: nauczyciel baletu
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 2:51 pm
Bajaderka napisał/a:
A moje się zaczęły:)
Chociaż wolałabym mieć teraz same przedmioty zawodowe;D:D:D:D
A nie ferie.
Będę ćwiczyć z Wami, Columbinko, Just_me...:*
Ależ nas Bajaderko zaszczyt kopnął szkoda, że nie mogłaś z nami ćwiczyć w piatek na lekcji otwartej... A więc do poniedziałku
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu...
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 3:32 pm
Aniu, nie miałam podwójnych ferii. Jak Wam się zaczynały ferie to ja zaczynałam naukę w Bytomiu, teraz mam ferie dopiero.
Columbinko, żaden zaszczyt! Co to ze mną nigdy nie ćwiczyłyście wcześniej?
I nie do poniedziałku a do środy, bo odsypiam studniówkę i wybieram sie do chirurga na zdejmowanie paznokcia
Związek z tańcem: czynny! SB+OEB
Wysłany: Pon Lut 19, 2007 5:34 pm
wróciłam z obozu narciarskiego.... na anrtach byliśmy raz! Bo nie było sniegu ( beznadzieja total.... oprócz moich przyjaciółek to było naprawdę fatalnie...
_________________ Taniec wymaga człowieka chętnego,
szlachetnego, opanowanego;
człowieka o zrównoważonych siłach.
Dlatego chwalę taniec...
a ja jutro mam mój ostatni dzień ferii oczywiście spedze go na sali baletowej ale nie tylko rowniez zamierzam isc sie troszke zabawic bo w koncu jutro ostatni dzien karnawalu. No cóż a w środe znów uczelnia, zajęcia i ... ale spotkam się z koleżankami i kolegami z grupy i z roku
_________________ tu warto zajrzec zapraszam www.ktt.pl (Kielecki Teatr Tanca)