A na salsie za dużo osób. Ja osobiście nie byłam na salsie, ale widziałam. WG mnie takie na rozluźnienie to było. Ja wolę bardziej kameralne zajęcia, a tam było mnóstwo ludzi. Następnym razem salsy pewnie także nie wybiorę
_________________ Taniec wymaga człowieka chętnego,
szlachetnego, opanowanego;
człowieka o zrównoważonych siłach.
Dlatego chwalę taniec...
Ja też widziałam kawałek salsy, w jednym dniu.
Jak patrzyłam na A. Głogwską...... - ona jest świetna!:) Jeszcze ma tyle energii kobieta i ciągły uśmiech na twarzy:)
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
Ja byłam na zajęciach z Nadia Ira Kodiche - modern jazz, Bill Goodson - funky jazz, Axel Olzinger - broadway jazz i uważam że było super . Na pewno pojadę w październiku Na początku nie mogłam się odnaleść na zajęciach u Nadi, ale już na 2 zajęciach było spoko . No i żałuje ze nie było wolnego miejsca jak sie zapisywałam u Luciano bo strasznie chciałam być u niego na zajęciach mam nadzieje że w październiku będzie prowadził zajęcia No i polecam każdemu zajęcia u Billa Goodsona
Marginal świetnie prowadził jazz tzn. taki jak lubię, ale wprowadzał jakąś taką nerwową atmosferę na warsztatach i faworyzował osoby, które już wcześniej znał... a to mi się bardzo nie podobało. Myślałam, że na koniec wybierał do układu najlepsze osoby, a po zajęciach się okazało, że to jego znajomi, z którymi sie całuję na pożegnanie, przywitanie itd....
Nie do końca to tak wyglądało. Tańczylam w 1 grupie, a byłam u niego pierwszy raz na zajeciach i wcale go nie znalam. Mozliwe ze trafilo sie pare osób które znal, ale na pewno nie cała 1sza grupa
na średniozaawansowanej o 11 i na zaawansowanej zaraz potem kojazysz moze muzyke z rozgrzewki? z plie tak konkretnie... szukam suzkam i nie moge znaleźć
Niestety nie...:/
Też często zastanawiałam sie do jakiej muzyki są robione układy/rozgrzewki, ale nie miałam czasu sie zapytać bo zazwyczaj leciałam na następne warsztaty, albo zapominałam..
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
Suzanne Farrell
Ostatnio zmieniony przez ~ balerinka ~ Czw Maj 01, 2008 5:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie - jak ktoś był na Goodsonie na sredniozaawansowanej i wie jaki był tytuł piosenki do której robiliśmy układ/przekątne/rozgrzewkę to pisać koniecznie:)
Związek z tańcem: uczennica, tancerka
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:37 pm
Przepraszam a czy był ktoś może na rock jazzie u Charly Moandala w grupie sredniozaawansowanej B??? Pamietacie jaka muzyka byla na zajeciach do ukladow?? Chodzi mi oczywiscie o tytuly...
_________________ "Talent i zdolności to nawet nie połowa sukcesu. Podstawa to systematyczność, determinacja i upór w dążeniu do celu"
Byłam u niej w tamtym roku i z tego co wiem w tym też tak było: ona ma swoją płytę z muzyką i po zajęciach ją sprzedaje- jak ktoś chce, ale tania to ona nie jest...:/
Związek z tańcem: uczennica, tancerka
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 8:43 pm
Ponawiam pytanie:
czy był ktoś może na rock jazzie u Charly Moandala w grupie sredniozaawansowanej B??? Pamietacie jaka muzyka byla na zajeciach do ukladow?? Chodzi mi oczywiscie o tytuly...
_________________ "Talent i zdolności to nawet nie połowa sukcesu. Podstawa to systematyczność, determinacja i upór w dążeniu do celu"
Ja byłam u Iry i korzystała ona ze swojej płyty głównie i nie tylko te nie jej piosenki były bardzo męczące i głośne ale zajęcia były suuuuuuuuuuuuper .
Za tą płytkę faktycznie brała 10 euro
Związek z tańcem: czynny! SB+OEB
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 10:38 am
No właśnie Ira i Thierry ze swojej muzyki korzystali. Wg mnie bomba music. Zależy jak kto lubi. Tak w sumie pod techno podchodziło, więc nie każdemu się spodoba. Mnie nie męczyła a wręcz przeciwnie, dodawała takiego powera, że ach!
_________________ Taniec wymaga człowieka chętnego,
szlachetnego, opanowanego;
człowieka o zrównoważonych siłach.
Dlatego chwalę taniec...
Na tej stronie jest układ który robiliśmy na funky jazzie grupie zaawansowanej u Billa Goodsona Czy ktoś może zna tytuł i autora muzyki którą używa na tym filmiku trener?