Związek z tańcem: zaczarowana
Wysłany: Pią Lis 09, 2012 4:33 pm
oj, więc lepszym pomysłem chyba byłoby kupienie body na szerokich ramiączkach, żeby tak się w barki nie 'wpijały'... w każdym razie dziękuję za uspokojenie : )
Związek z tańcem: tancerka
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 1:11 am
Nie martw się nic nie będzie się wbijać (no chyba, ze będzie wybitnie ciasne)
Btw body Bloch są bardzo ładne i dobre jakościowo, myślę, ze będziesz zadowolona:D
_________________ Happiness only real when shared.
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 1:11 pm
Jak założyłam body pierwszy raz to wydawało mi się wręcz za małe. Ale po dniu jakby się "przystosowało" : ) jest ciasne w takim sensie, że "trzyma" wszystko co trzeba. Racja, jakość jest zaskakująco dobra! i naprawdę warta swojej ceny
Związek z tańcem: tancerz, choreograf
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 2:52 pm
Nic nie będzie się wpijać i wbijać
Bez obaw. Materiał się trochę wyciągnie po jakimś czasie (ale nie rozciągnie) i dostosuje się do Twojej figury.
Bardziej będzie Ci ściskało talię i brzuch, ale to akurat pozytywna rzecz. Przynajmniej ja tak lubię
_________________ Nikt nie zobaczy łez przez wnętrze płynących i nikt nie usłyszy skargi z warg zaciśniętych głucho.
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 3:10 pm
Olimpia, na zajęciach non stop słyszę "wciągnij żołądek" wiec to ściskanie jest baaardzo korzystne : p Prawie, jak w gorsecie, z tym że mój i tak mały biust się w body gdzieś zapodziewa : )
Wysłany: Nie Lis 11, 2012 10:11 pm
eventail, body Blocha, jeśli interesują kogoś szczegóły, to tutaj http://www.etiuda-online....face-l3617.html : ) osobiście bardzo je polecam, może cena nie jest zbyt przystępna, ale naprawdę warto w sumie nie trzeba zakładać topu pod nie, bo ma podszewkę i ogólnie dość gruby materiał, co jest dużym plusem.
Kupiłam kiedyś w secondhandzie kostium Blocha (bawełniany, na ramiączkach, z długimi nogawkami - nie wiem, czy to już "pajac", wydaje mi się, że to ruchoma terminologia) i jest świetny! I jeśli dotrwał do poziomu secondhandu, to znaczy, że żadne przeciwności losu mu niestraszne ^^