Wysłany: Czw Sty 26, 2006 5:37 pm Dolina Kreatywna
Juz 29 stycznia kolejna odsłona Doliny Kreatywnej. O godzinie 22.40 będziemy moghli zobaczyć kto wygrał konkurs taneczny. Jeśli nie możecie sie doczekać, już dziś, możecie poznać kulisy powstawania tego odcinka Doliny Kreatywnej.
Ale programu chyba dzisiaj nie wyemitowano ze względu na żałobę narodową, albo ja mam złe informacje. Jeśli ktoś będzie znał date pokazania programu to będę wdzięczna
_________________ you know miss sunshine,
she starts paint a perfect picture.
today.
Związek z tańcem: uczeń/tancerz
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 2:49 pm
Gość napisał/a:
Emisja 5.02 o 23.20
no spoko najpierw o 22.40 a teraz o 23.20?! czy ktos mi moze wyjasnic czemu to tak pozno....
ja spie juz o tej porze ;(
a swoja droga, co do konkursu to owszem pomysl fajny itp, tylko czy ja dobrze zrozumialam że ze wszystkich uczestnikow tanczacych w róznych stylach tanca jury ma wybrac tylko i wylacznie jedna osobe (badz tez zespoł)??? jesli tak.... to zycze powodzenia jury
Związek z tańcem: nałogowiec
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 8:53 pm
Ogladałam fragment . Dlaczego nie pokazali całych choreografi tylko częsci i komentowali?! Chyba, ze przegapiłam moment w którym pokazano całosć. finał...zawiodłam się.