Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Sob Wrz 24, 2005 7:41 pm
no własnie, co to znaczy, że to będzie balet-pantonima? Szczerze mówiąc byłabym bardzo szczesliwa, gdybyśmy mieli mozliwosc obejrzec u nas w Krakowie prawdziwe przedstawienie baletowe w wykonaniu baletu Opery krakowskiej.... niestety.... szanse są niewielkie, szczególnie teraz, kiedy jest wielka budowa to pewnie będzie tylko namiastka Córki źle strzezonej
_________________ The dance says what words cannot
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Sob Wrz 24, 2005 9:57 pm
tak, Córka źle strzeżona ma w podtytule "balet-pantomima" - zauważcie (kto widział), ze prawie połowa II aktu to więcej pantomimy (baletowej rzecz jasna) niż tańca. A jaką wersję zobaczymy w Krakowie - Ashtona, pełną, okrojoną, własną, autorska, przerobioną czy okrojoną - to sie okaże
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 1:47 pm
No to pozazdrościć :)
P.S. A Szczecin stoi w miejscu :P
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
jeśli oddział poznański nie będzie miał akurat egzaminów także napewno się pojawi!
btw: czyżby zlot forumowiczów przenosił nam się do Krakowa?
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Związek z tańcem: uczennica
Wysłany: Czw Gru 08, 2005 7:37 pm
znamy już termin premiery "córki.."
7.05.06 - premiera
8.05.06 - jedyne popremierowe przedstawienie
wszystko to na deskach Teatru Słowackiego (pięknie z zewnątrz wyremontowanego zresztą )
zapraszamy, zapraszamy...
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
Ostatnio zmieniony przez makova_panienka Czw Gru 08, 2005 11:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
ty też???? witaj w klubie poszkodowanych maturą ja jeszcze nie wiem kiedy będę mieć egzamin z przedmiotu ani też kiedy ustne, więc narazie nic nie mogę obiecywać... ale jeśli tylko bede miec mozliwosc to NA PEWNO pojawię się w Krakowie
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Związek z tańcem: baletoman
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 3:56 pm
pff... co tam matura
Ja pojawię się w miarę możliwości (mam nadzieję,że WOT będzie pod koniec maja, bynajmniej nie na początku, gdyż 6 i 10 będę musiał być u Syrenki, a po drodze wpadbym do Smoka).
_________________ sfra- odnaleziony pośród manewrów sztuki i jezyka francuskiego
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 4:59 pm
no właśnie jakoś nie moge zapamiętac dat poszczególnych egzaminów z przedmiotów, poza tym ogólnie narazie trudno mi cokolwiek planowac na ten maj, bo jest to jednym słowem przerażające, ale mam nadzieje, że wszystko się dobrze ułoży no i, że się forumowicze spotkają w Krakowie
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 9:15 pm
no masz racje, chodzi mi o to, że cały maj mam przed oczami jako jedno wielkie pasmo okropności maturalnych i po prsotu nic innego nie potrafie tam "upchnąc"
Ponawiam temat - "Córka..." tuż tuż! Byłam dzisiaj po bilety i jutro już je będę mieć... Nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że wielu z Was w Krakowie zobaczę (niekoniecznie poznam, ale zobaczę) Pozdrawiam!