Związek z tańcem: pokractwo
Wysłany: Pon Mar 10, 2014 7:51 pm
Ja sie chce wybrac na Lato Baletowe do Ladka
Mam nadzieje,ze mi sie uda-zalezy to od terminu mojej obrony...A termin lata to 8-13 lipca, zatem akurat wtedy, gdy na uczelni obrony sie sypia jak z rekawa
Na chwile obecna na stronie internetowej Lata jest stary rozklad warsztatow (z zeszlego roku) ale pisalam w tej sprawie do organizatorki i co nieco sie dowiedzialam: prowadzic warztat z tanca klasycznego bedzie pani Beata Wrzosek Dopierala-moze ktoraz z uczennic poznanskiej szkoly moglaby sie wypowiedziec o lekcjach tej pani? Podzial na grupe poczatkujaca i sredniozaawansowana.Na internecie jest filmik z lekcji i z koncowego wystepu warsztatow-niektore dziewczyny tancza na pointach. Ja sie ostro rozciagam i mam nadzieje, ze uda mi sie na warsztaty trafic
pudrowy_róż, jeśli chodzi Ci o Lądek-Zdrój to tam na stronie są podane propozycje miejsc, gdzie można się zakwaterować i uczestnicy warsztatów (chyba) mają zniżkę jeśli chodzi o ceny za nocleg. Ale ogólnie, organizatorzy warsztatów nie odpowiadają za zakwaterowanie, tzn. musisz sobie sama je zapewnić
_________________ "Great dancers aren't great because of their technique. They're great because of their passion."