Związek z tańcem: miłośnik baletu :)
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 3:53 pm Nowy konkurs ! Cztery pory roku z baletem.
Nadszedł czas ....
Aby ogłosić w tym roku nowy konkurs !
Jako że startuje on nieco później niż zwykle, nie dotyczy tylko wakacji ale całego jakżeż uroczego roku, który spędzamy pod znakiem baletu.
Temat ten sam co zwykle - zdjęcia z nawiązaniem do baletu w dziwnych, nieoczekiwanych miejscach - na wakacjach, w plenerze, we wnętrzach. Nie trzeba samemu pozować, można samemu robić zdjęcie lub podać autora, ale pierwszeństwo maja zdjęcia własne !
Trzy pierwsze miejsca nagrodzone zostaną niespotykanymi drobiazgami baletowymi
Więc cóż - baletofani do aparatów chce się zakrzyknąć !!!
Konkurs zaczynamy, a zakończymy szlachetną datą 31 grudnia 2010.
Ogłoszenie wyników na początku stycznia.
Torin i inni
p.s.
przypominam ...
Raz zgłoszone do konkursu zdjęcie nie może zostać zamienione na inne, dlatego powtarzam własne zawołanie: "przed wstawieniem fotografii proszę się dobrze zastanowić". Oczywiście w wątku można umieszczać komentarze i zachwyty nad wstawionymi już fotkami, natomiast prosiłabym o nieujawnianie informacji o tym kto na kogo zamierza oddać swój głos !
_________________ Statler - Świetny jest ten spektakl. Leczy moje dolegliwości.
Waldorf - A co ci dolega ?
Statler - Bezsenność !!!
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 8:19 pm
sisha945 napisał/a:
a jak bedziemy głosowac?
Poszukaj wcześniejszych konkursów i wszystko będzie jasne !
Tak jak napisała Agne$, po zakończeniu okresu zbierania zdjęć nastąpi wielka ankieta która wyłoni najpiękniejsze zdjęcia
Torin - nie mogący się doczekać pięknych zdjęć
p.s.
Agne$, wstawiasz zdjęcie i jusz na zachętę dla innych
Statler - Bezsenność !!!
Masz rozmach Torin aż cztery pory? Cosik mi to zalatuje Vivaldim, znaczy sie byle czego nie można zamieszczać. Zważ jeszcze iz do 31.12-tego lapemy sie tylko na dwie pory t.z.n jesień i deczko zimy, chyba, że chodzi o 31.12 2011-ty?
_________________ To mnie przerasta!
Ale da sie udżwignąć
A gdzie mozna zobaczyc konkursy poprzednie, w szukaj - na zapytania konkurs wakacyjny, konkurs foto - nic nie ma.
Chcialbym dowiedziec sie gdzie umiescilem moje zdjecie - nie chce zakladac nowego konta n aimageshack czy fotosiku do tego celu
_________________ Tańcząc, ciałem powiesz także to, czego nie możesz wyrazić słowem.
Związek z tańcem: bliski
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 10:38 am
No, to co? Zasady są dość elastyczne, dzięki którym mogą w konkursie wziąć udziały również osoby nietańczące, a jednak pozostające w bliskich, nawet bardzo bliskich stosunkach z baletem, co manifestują przez cały rok, na różne sposoby, również takie do sfotografowania
W końcu... najbliższa ciału koszula A to na dodatek jest śliczna koszulka pozostająca jak najbardziej w temacie konkursowym i to w bardzo letniej aurze. To powinno rozwiać Twoje wątpliwości Fatherku
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 12:52 pm
świete słowa - administratorka bardzo z baletem związana ale absolutnie nietańcząca nie będzie się wygłupiac i ku uciesze gawiedzi prezentować tu koślawych arabesek Za to miłośc do baletu manifestuje (jak widać na zdjęciu) jak i gdzie się da. Zresztą - chciałam głównie osmielić innych uczestników konkursu
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 10:01 am
avek to tylko stytizacja - moja koktailowa sukienka, pointy które normalnie wisza na ścianie, zdjęcie robione na drzwiach w domu kolezanki i udatnie póxniej wycietez tła he he - fajnie ze się nabrałes
Lec
Związek z tańcem: bliski
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 3:26 pm
Aaa, ekhem, jaka to pora roku?
Zima, bo w pomieszczeniu, czy lato, bo tak się Hiszpania kojarzy? (to mój avatar też by się nadał)
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
-------------------------------------------------------
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 9:43 am
Father napisał/a:
Masz rozmach Torin
Rozmach to moje drugie imię (normalnie czasem jak się rozmachnę to aż mnie ramię boli )
Nooo pojawiły się pierwsze zdjęcia
Kasi G. komentować nie trza - bo się jeszcze za bardzo rozpuści od nadmiaru komplementów
A Kasiek za to ma bardzo fajne zdjęciem z jeszcze z fajniejszej perspektywy !
Torin
Statler - Bezsenność !!!
Związek z tańcem: uczennica sb ;)
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 10:06 am
Oba zdjęcia są śliczne ; )
Kasia G. ma piękną koszulkę, swoją drogą ciekawe gdzie kupiona
A Kasiek ma z bardzo fajnej perspektywy zrobione zdjęcie (ale to już wcześniej Torin wspomniał) i super ułożenie ciała
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 5:46 pm
ok, zakończmy temat koszulki - liczy się foto i moje bynajmniej nie jest jakieś wyjątkowe. Poinformowałam Agne$ przez priva gdzie kupiłam ów obiekt westchnień i to chyba wystarczy
Lec