W Poznaniu jest sklpe z akcesoriami baletowymi i obuwiem na Starym Rynku, na lewo od Ratusza sa tzw domki budnicze i tam - pod arkadami - jest ten sklep. Kiedys byla tez filia pas de chat, ale zlikwidowali
Kala Gość
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 8:18 am
dziekuje za pomoc a to wielka szkoda ze zlikwidowali buu no trudno
Mariola Gość
Wysłany: Sro Mar 09, 2005 11:20 am akcesoria baletowe w Poznaniu
nefretete napisał/a:
W Poznaniu jest sklpe z akcesoriami baletowymi i obuwiem na Starym Rynku, na lewo od Ratusza sa tzw domki budnicze i tam - pod arkadami - jest ten sklep. Kiedys byla tez filia pas de chat, ale zlikwidowali
Nie jestem z Poznania, więc bardzo przydałby mi się nr telefonu lub e-mail do sklepu z akcesoriami baletowymi. Nie chciałabym jechać tam "w ciemno", tylko przedtem skontaktować się z nimi. Może ktoś mógłby mi w tym pomóc ?
nie wydaje mi sie, by sklep, o ktorym pisalam wczesniej mial strone internetowa - jest malutki i "kameralny". Nie wiem tez czy jest tam telefon, w kazdym razie nie znam. A co konkretnie Cie interesuje?
Gość Gość
Wysłany: Czw Mar 17, 2005 9:50 am
nefretete napisał/a:
nie wydaje mi sie, by sklep, o ktorym pisalam wczesniej mial strone internetowa - jest malutki i "kameralny". Nie wiem tez czy jest tam telefon, w kazdym razie nie znam. A co konkretnie Cie interesuje?
Akcesoria baletowe zawsze możesz zamówić w sklepie PAS DE CHAT, przesyłaja priorytetem, i masz na drugo dzień
justynka1 Gość
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 11:36 am
polecam własnie ten mały sklepik na rynku w Poznaniu!! kostiumy są dobre gatunkowo! podaje telefon 601855537 (pani hania) pozdrawiam wszystkich
A czy asortyment na przestrzeni lat sie zmienil-czy dalej jest wszystko od point po śpiochy w tej malej kliteczce ? ostatni raz bylam tam 5 lat temu...
_________________ "Chcemy tylko tańczyć i milczeć..."
pamietam ze nad drzwiami zawsze wisiala piekna biała paczka,to byly czasy..... ...słodki sklepik - jeszcze raz dziekuje za potwierdzenie jego istnienia
_________________ "Chcemy tylko tańczyć i milczeć..."
Ta paczka nadal tam wisi do sklepu zaglądam rzadko, ale za kazdym razem, gdy przechodze przez Stary Rynek, zwracam na nia uwagę. Tylko nie jest już tak biała
Pozdrawiam.
_________________ We are never more human than when we are dancing. (Jose Limon)
wszystkie pointy w tym sklepie są Sanshy, tak samo miękkie baletki, sneakersy, wkładki itepe. można też kupić sprowadzane z włoch rajstopy baletowe i inne markowe rzeczy (chociaz polskie też są - tańsze).
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
wkladki są:
-gąbkowe 40zł (ale chyba ich teraz nie ma)
-silikonowe 115zł
-żelowe 170zł
sklep jest otwarty pon-pt od 10 do 18
Ja mam żelowe (takie) już z 4 lata i jak na razie nie planuje ich zmieniać. Z pianki wystarczały mi na ok. rok. Silikonowe też są trwałe, tylko trzeba dbać, żeby nie wyschły - wtedy mogą się rozerwać. Ogólnie rzecz biorąc - regularnie piorąc i talkujac, zapewnia się wkładkom długi i szczęśliwy żywot.
Związek z tańcem: uczeń/tancerz
Wysłany: Sob Lis 26, 2005 4:04 pm
hey:) mam prosbe.... wiecie moze na jakiej ulicy dokładnie sie znajduje ten sklepik, ulica i numer? prosze o szybka odpowiedz, bede baaaardzo wdzieczna