Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 9:30 pm
a ta grupa średnio zaawansowana ma wysoki poziom? i to też jakoś się trzeba na nią dostać czy raczej tak luźno każdy chodzi? ja bardzo bym chciała przyjść tylko te ranki mi nie bardzo pasują.... a niew eim czy moje doświadczenie baletowe jest wystarczające na grupę śrdniozaawansowaną u p. Niedźwiedzia.....
a na zajęciach jest dużo osób?
i jeszcze jedno pytanie.... czy trzeba się jakoś wcześniej zapisywać czy wystarczy przyjść przed zajęciami chwile?
_________________ Angels... do they know the places where we go?
Grupa średnia jest przeznaczona w założeniach dla tancerzy Art Coloru, wiec chodzą na nią ludzie tańczący dość długo i sporo. Ale jak pisałam, nie ma to większego znaczenia, bo u p. Niedźwiedzia i tak każdy ćwiczy na swoje możliwości i ważniejsze jest "jak" a nie "co". Jesli komuś nie pasuje rano, to naturalne jest że może przyjsc po południu. Na grupie rannej nowa osoba ma po prostu szanse na wdrożenie sie, na więcej uwagi p. N itp. Po południu często nie ma na to czasu. Na zajęciach jest od kilku do kilkunastu osób (w porywach). Raczej od 5 do 10. Wystarczy przyjsc przed zajęciami.
Mam pytanko, czy te zajęcie z baletu nadal się odbywają? Bardzo chciałabym się podszkolic z tanca klasycznego, ale obudzilam sie chyba w polowie kursu. Nie orientujecie sie moze czy te zajecia beda tez w sierpniu? Z góry dzieki za odp
tak, oczywiście, odbywają się, nie ma znaczenia czy jest połowa mca czy początek, możesz po prostu przyjść we wtorek. Jeśli bedzie grupa ludzi,. to może p. Niedźwiedź da się namówić na zaj w sierpniu.
ponieważ przenoszę się do Krakowa, mam następujące pytanie: czy ktoś z Was orientuje się jak będą wyglądały zajęcia we wrześniu lub październiku? tzn. czy powstaną nowe grupy lub też będzie można się dopisać? interesują mnie wszystkie opcje.
pozdrawiam!
napisałam do SB na Łąkowej z zapytaniem czy powstanie nowa grupa dla dorosłych. otrzymałam odpowiedź, że owszem, ale jak już to od października, pod warunkiem, że zgłosi się odpowiednia ilość chętnych. ponoć zajęcia mają wyglądać podobnie jak w zeszłym roku (dwa razy w tyg. cena około 120 zł). zawsze można tam napisać i zostawić swoje dane kontaktowe.
Są też tam zajęcia dla dorosłych. I prawdopodobnie od września.
Mi osobiście zależy, by jak najszybciej i najczęściej mieć zajęcia
By to po prostu była w miarę możliwości systematyczna nauka.
_________________ Taniec jest moją jedyną prawdziwą wolnością...
Ja kiedyś byłam parę razy u nich zajęciach i zrezygnowałam, ale prowadził ktoś inny- nie wypowiadam sie , bo nie znam tego nauczyciela, natomiast w zeszłym roku odstraszyła mnie cena: jakiś 40zł na 1h15min.
Dla zainteresowanych: pan Niedźwiedź prowadzi zajęcia bez zmian, we wrześniu tak samo: pocz wt, pt 8.30, dla chętnych dodatkowo sobota 10.00. Jeśli będą chętni, podejrzewam, że dałoby się zrobić nawet dodatkowe zajęcia w tyg.
O matko...:)
Nie myślę, tylko wiem, że tak, dałoby się. Sorry za zniecierpliwienie, ale wydaje mi się, że pisałam to już tutaj x razy, że do zajęć można dołączyć w dowolnym, dogodnym dla siebie momencie i nie funkcjonuje żadne zapisywanie się, tylko przychodzisz i cwiczysz.
Chciałabym też dodać, że jeśli będzie więcej chętnych osób całkowicie pocz. to p. Niedzwiedź jest skłonny otworzyć nową grupę. Myślę, że z godzinami też dałoby się pokombinować. Rozumiem, że te ranki mogą być dla niektórych mordercze (dla mnie są) i z pocz. września też przestają mi pasować.