Związek z tańcem: stały i permanentny.
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 1:10 am
widzę że moderatorzy nie próżnują
a co do studiów od października będę studentką turystyki i rekreacji na geografii
wydział 5 minut drogi piechotą od studia tańca gdzie się uczę hahahahaha lepiej to ja trafić nie mogłam z miejscówą
i kumpel z owego studia tańca też na to samo się dostał... zapewne trafimy po nazwisku do jednej grupy
_________________ But if you let her see that fancy footwork,
Show her that you’re not that shy...
Let her see that fancy footwork,
Show her you’re that type of guy!
Związek z tańcem: irlandzkim (luźny)
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 6:04 am
widze ze spam attack przezywacie... troche syzyfowej roboty dla modow bedzie. na forum gdzie kiedys bylem kasowanie tych kont nic nie pomagalo, przydalayby sie chyba tzw 'captcha'. w sumie ciekaw jestem technicznego rozwiazania, ktore ten problem eliminuje, bo znam sie tylko troszenke.
Związek z tańcem: irlandzkim (luźny)
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 7:01 am
weryfiakcja nowych kont przed admina chyba dosc dobrze dziala tyle ze mu przysparza roboty... z captch'ami to jest tak, ze wiekoszosc jest robiona tak ze ciezko je odczytac ludziom, a boty robia to bez klopotu...
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 11:53 pm
znam to na pamięć ha ha ha
hiphopiec i hiphopka xD
jakie znasz rodzaje muzyki?... koci koci łapci i siała baba mak hahahaha
"koci koci łapy, pojedziem do baby, od baby do mamy, mama da śmietany" hahahahahahahahahah epic!
Związek z tańcem: tancerka
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 6:02 pm
No to ja pomarudzę... mam kontuzję. Ścięgna, mięśnia? Nie mam pojęcia, boli mnie cały tył nogi od pośladka do kolana. Mam smarować tą część maścią co 4 godz., a od 14:00 jestem na środkach przeciwbólowych i ledwo chodzę.
Jeszcze wczoraj kręciłam piruety, a teraz nie wiem, kiedy znów się porozciągam.
Boję się myśleć do będzie.
_________________ "Zapytasz: po co to wszystko? Odpowiedź jest prosta: ponieważ postanowiłaś zostać tancerką."
Związek z tańcem: Tancerz, uczeń.
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 6:14 pm
Nataszaa napisał/a:
Ojoj.. Mam nadzieję, że do września Ci to przejdzie.
Każdy tancerz przechodzi jakieś kontuzje... (niestety)
Ja zauważyłam ostatnio że mam torbiel wielkości drugiej kostki.
Boje się, że przez to nie będę mogła tańczyć w pointach..
_________________ "Nobody will come dance,
Will come dance upon our grave...
Nobody will come dance,
Will come dance with us."
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 6:18 pm
heh też tak miałam, bolało jak diabli, na nastepny dzień musiałan noge reką sciągać z łóżka bo nie dałam rady. teraz to mnie boli, a właściwie uwiera i jest uciążliwe jak siedzę- tj jak mam zgietą noge
aha to było jakieś ponad pół roku temu. od 15-go zaczynam rehab- lasery diadynamik i magneto- cośtam
_________________ Jeden obłok, jak senny łabędź na jeziorze,
Pierś ma białą, a złotem malowane krańce.
Związek z tańcem: tancerka dyplomowana
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 9:08 pm
Nataszaa napisał/a:
No to ja pomarudzę... mam kontuzję. Ścięgna, mięśnia? Nie mam pojęcia, boli mnie cały tył nogi od pośladka do kolana. Mam smarować tą część maścią co 4 godz., a od 14:00 jestem na środkach przeciwbólowych i ledwo chodzę.
a to nie jest rwa (nerw kulszowy)? boli Cię jak dotykasz?
ja ZDĘBIAŁAM czytając komentarze. już nawet się tam nie rozpisywałam.
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 12:38 am
matko co za neandertale. nawet jeżeli nie była to choreografia < >, to przecież co taniec może z ludźmi zrobić- szczególnie tak napchany emocjami najróżniejszymi. aż iskry leciały. ehhh.
_________________ Jeden obłok, jak senny łabędź na jeziorze,
Pierś ma białą, a złotem malowane krańce.
Związek z tańcem: tancerka
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 1:49 pm
Gość napisał/a:
Nataszaa napisał/a:
a to nie jest rwa (nerw kulszowy)? boli Cię jak dotykasz?
Nie, nie boli mnie.
Ale zastanawiam się, czy np. gdy robię jakąś figurę i mnie zaboli, to przestać i znieść i tańczyć dalej? Nie mówię o rozciąganiu, itp. tylko np. o piruecie.
_________________ "Zapytasz: po co to wszystko? Odpowiedź jest prosta: ponieważ postanowiłaś zostać tancerką."
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 4:48 pm
najbardziej mnie to drażni, że przecież już się w układach całowali w YCD... i to w pierwszej edycji chociażby, Maria z Gauą, a Gaua miał wówczas dziewczynę
a najbardziej nie zapomnę jak w komentarzach było coś takiego
A: Ilona wtedy grała, taka była jej rola w tym tańcu, pocałunek to element aktorski...
B: nie! ona nie grała, ona w tym tańcu była sobą!
o matko to jak Marcin i Justyna mieli taniec gdzie ona była w sukni ślubnej a on w garniaku to znaczy że się pobrali faktycznie?! albo Paulina z Tomkiem?!
n/c
w programie Ilona chyba całowała się jeszcze dwa razy z Kubą [albo dobrze te pocałunki zamarkowała], w takich jakby "scenkach" przed tańcem [w odcinkach gdzie był wampirzy taniec Kuby i Ilony oraz duet chłopaków], ale nie - oczywiście ona była sobą wtedy i nie grała
nie przepadam za Iloną, ale...
no co za złomy z tych ludzi na demotach, a myślałam że są tam jeszcze porządne osoby, a przede wszystkim rozumne i nie ingnoranckie...
W sumie nie wiedziałam gdzie o to zapytać... więc tutaj zadaję pytanie.
Chciałabym sobie kupić niedługo https://dancewear.co.uk/index.php?a=products/details/&prodid=1700 to.
I nie wiem co z rozmiarem. Na co dzień noszę 34, S, zdarza się XS.
Na tej stronie jest tylko medium/large. M/L UK size 12-14
Myślcie, że będzie na mnie dobre?
Przy okazji zapytam też o to https://dancewear.co.uk/products/details/&prodid=1703
Niestety na zdjęciu ja nie widzę, bo dobrali akurat czarny kolor.. ale czy to się jakoś rozpina czy nie można? Ktoś wie?
No i jaki rozmiar? Dodam, że mam bardzo długie ręce - to chyba też ma znaczenie. Chociaż w razie czego mogę podciągnąć do łokcia
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości.
Związek z tańcem: miłośnik i uczeń
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 5:49 pm
Myślę że obie rzeczy będą na ciebie dobre. Jeżeli nosisz rozm 34 to M albo L na pewno będą dobre. Co najwyżej może być trochę luźniejsze, nie takie obcisłe. A co do swetra to albo jest na gumkę i się zakłada przez głowę, albo się rozwiązuje. Także spokojnie, a poza tym to nie wiem jak długie te ręce musiałabyś mieć, żeby te rękawy były za krótkie
jak kupowałam, to były tylko dwa rozmiary: P/S i M/L, ja sama noszę S albo XS i jest dość luźny, nawet powiem, że na plecach jest trochę za luźny, ale rękawy są fajnie długie