Dyplomy ukończenia warsztatów i ich znaczenie |
Autor |
Wiadomość |
Zuzka
Adept Baletu

|
Wysłany: Sob Paź 01, 2005 8:55 pm Dyplomy ukończenia warsztatów i ich znaczenie
|
|
|
Witam...Mam pytanie, pewnie sie wyda dosyc glupie. Chodzi mi o to czy ma jakiekolwiek znaczenie dyplom z zakonczenia warsztatow tanecznych. Chodzi mi miedzy innymi o to czy mozna cos takiego dolaczyc do CV jezeli ubiegalabym sie o stanowisko choreografa (nic ambitnego..jakis osrodek kultury moze byc:)). Jezli ktos bedzie wiedzial cokolwiek na ten temat to prosze o odpowiedz...
Aha. Jezli taki temat sie juz kiedys pojawil to z gory przepraszam za powielenie... |
|
|
|
|
 |
Gość
Solista Baletu

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2005 9:01 pm
|
|
|
Mi sie wydaj, że najlepiej jest dołączać wszystke papierki i wpisywać wszelkie wydarzenia taneczne, w jakich brało sie udział. Lepiej napisać więcej niż mniej. |
|
|
|
|
 |
Ania
Gość
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2005 9:10 pm
|
|
|
Rzeczywiście jest tak, że im więcej dokumentów i zaświadczeń tym lepiej. Nawet jeśli owe kursy nie są idealnie związane z przyszłą pracą to warto pokazać, że ma się jakieś inne umiejętności. |
|
|
|
|
 |
Tranquility
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: uczeń/tancerz
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2005 9:10 pm
|
|
|
no pewnien że można... nawet trzeba... a udział w takich warsztatach też należy zaznaczyć przy pisaniu CV... |
|
|
|
|
 |
Zuzka
Adept Baletu

|
Wysłany: Sob Paź 01, 2005 9:19 pm
|
|
|
dzieki wielkie to teraz wiem, ze kiedys bede mogla wyjac te dwa moje dyplomik z III est jeszcze raz dzieki:) |
|
|
|
|
 |
sisi
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Sob Paź 01, 2005 10:09 pm
|
|
|
pewnie że tak... każde potwierdzenie tego, że ciągle się dokształcasz jest ważne. oczywiście, jeśli załączysz 50 papierków z najmniejszych nawet warsztatów - wyda się to conajmniej dziwne, ale co innego jeśli to jakieś renomowane. |
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!! |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

Związek z tańcem: na całe życie! :)
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2005 10:31 pm
|
|
|
Niestety nie zawsze na warsztatach można dostać jakiś papier . Wydaje mi się, że w takiej sytuacji najlepiej napisać w CV o uczestnictwie w czymś takim, podając dokładne daty i nazwisko choreografów, na których kursy się uczęszczało. |
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski! |
|
|
|
|
 |
Nefretete
Solista Baletu

|
Wysłany: Nie Paź 02, 2005 10:37 pm
|
|
|
ja myśle, że tego typu "papierki" mogą działać tylko na korzyść. A dla kogoś z dyplomem SB czy innej szkoły to już w ogóle. Często takie warsztaty są jedyną możliwością obcowania z pewnymi technikami tańca czy pobierania lekcji u renomowanych pedagogów. Zazwyczaj też na takim zaświadczeniu zaznacza się poziom zaawansowania, a wiadomo, że to również ma znaczenie. |
|
|
|
|
 |
|