który polski zespol baletowy jest drugi (po Warszawie)? |
Który zespół baletowy jest "drugi" w Polsce? |
Łódź (opcja sugerowana przez autorkę;)) |
|
25% |
[ 4 ] |
Poznań |
|
37% |
[ 6 ] |
Gdańsk |
|
12% |
[ 2 ] |
Wrocław |
|
12% |
[ 2 ] |
Bydgoszcz |
|
0% |
[ 0 ] |
Kraków (to taki żart - niestety ... :) ) |
|
12% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 16 |
Wszystkich Głosów: 16 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 2:38 pm który polski zespol baletowy jest drugi (po Warszawie)?
|
|
|
Łódzki balet zamieścił ogłoszenie na dance.net, w ktorym okreslil siebie jak drugi (pod wzgledem wielkosci i prestizu) zespol baletowy w Polsce.
Co Wy na to? Który jest drugi tzn po warszawie? - Poznań, czy istotnie jak napisano w ogłoszeniu, Łódź? A moze inny jakis?
*) "opcja sugerowana" to oczywiście żart
**) kurczę , zamomnialam o Wrocławiu, a tam jest taki fajny I solista (moze by ktos zaglosowal)
HeHe dodałem zapomniane opcje - może któś skorzysta
W sprawie zapewnienia zwycięstwa Łodzi uprasza się autorkę o kontakt ze mną na pw - stawki za głos itp itd ustalimy indywidualnie |
Ostatnio zmieniony przez Torin Wto Kwi 06, 2010 3:17 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
 |
klara
Adept Baletu
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 3:22 pm
|
|
|
a Bydgoszcz? |
|
|
|
|
 |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 4:28 pm
|
|
|
czy jakis administrator jest wladny dodac do ankiety Wroclaw i Bydgoszcz? bo autorka recenzji ma głowę w chmurach i jakoś zapomniała , a teraz nie mam juz mozliwosci zmiany .
co prawda juz przypuszczam , jakie beda wyniki: ten Poznan wygra , kilka glosow na Gdansk pasc moze, ale zawsze lepiej by bylo gdyby ankieta byla szersza.
Czy znacie jakieś pomysły na "unieszkodliwienie" myślących inaczej na czas głosowania? |
|
|
|
|
 |
jaromir
Adept Baletu

Związek z tańcem: milosnik
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 6:11 pm
|
|
|
To moim skromnym zdaniem bardzo trudne i subiektywne, jeżeli chodzi o mnie to nie mam wystarczajacej wiedzy |
_________________ Tańcząc, ciałem powiesz także to, czego nie możesz wyrazić słowem. |
|
|
|
|
 |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 6:15 pm
|
|
|
przyjedziesz na Contact do Łodzi i wszystko stanie sie jasne
Wlasnie widze, ze moj ukochany lodzki zespol ma tylko moj 1 głos :
ale to wszystko dlatego, ze na forum malo jest ludzi z Łodzi , a sporo z Poznania |
|
|
|
|
 |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:21 am
|
|
|
kim sa te trzy mile osoby , ktore glosowaly na Łódź?
jakby dalo rade, to napiszcie tu albo na PW: ciekawa jestem |
|
|
|
|
 |
Father
Solista Baletu

|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 5:21 pm
|
|
|
Jam Ci jedną z nich. Jesteś wścipska ale Cię lubię |
_________________ To mnie przerasta!
Ale da sie udżwignąć |
|
|
|
|
 |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 6:13 pm
|
|
|
e tam , od razu wscibska .
to moja ankieta i moj lodzki zespol ulubiony, wiec chcę zidentyfikować ludzi, ktorzy mysla podobnie do mnie , to zawsze mile.
hihihi nie wiem co za moderator zmienil tę ankietę tak jak prosilam (za co dziekuje ) ale mnie rozbawiłaś/eś tym Krakowem . Fajny żart Czyyyyyżby Columbina? albo Torin.
dopisane po godzinie:
teraz dopiero doczytalam Twoj dopisek Torin w 1 poscie; czyli to Ty .
Nie moge sama siebie zacytowac, wiec apropo tego co napisales w moim pierwszym poscie :
Torin: "W sprawie zapewnienia zwycięstwa Łodzi uprasza się autorkę o kontakt ze mną na pw - stawki za głos itp itd ustalimy indywidualnie "
Ja: pomysły na wygraną? ja kupuję wszystkie |
|
|
|
|
 |
|