lekcje baletu warszawa |
Autor |
Wiadomość |
Sheeda
Adept Baletu
|
Wysłany: Nie Sty 12, 2014 3:01 pm lekcje baletu warszawa
|
|
|
Poszukuje szkoly tanecznej nauczyciela gdzie jest dobry poziom baletu dla 17latki. I gdzie sa pointy.
Prosze o wszelkie namiary. |
_________________ Nie rezygnuj ze swoich marzen, zawsze wierz ze sie spelnia i wierz w kazdy postawiony cel. |
|
|
|
|
|
balletlover
Adept Baletu
Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Nie Sty 12, 2014 9:09 pm
|
|
|
Szkoła Tańca i Baletu ‘’PIRUECIK’’
ul. Tamka 40
Słyszałam, że jest tam dobry poziom. No i są pointy. Poza tym chyba jest jeszcze niezły poziom w studiu baletowym przy OSB, ale nie jestem pewna czy są tam pointy. |
_________________ "Great dancers aren't great because of their technique. They're great because of their passion." |
|
|
|
|
|
renlo
Adept Baletu
|
Wysłany: Pon Sty 13, 2014 11:58 am zajecia
|
|
|
najlepiej indywidualne zajecia |
|
|
|
|
|
Akademia Etoile
Nowicjusz
Związek z tańcem: Akademia Tańca
|
|
|
|
|
Celebrindal
Adept Baletu
Związek z tańcem: początkująca :)
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2015 11:33 am
|
|
|
Od października zaczynam studiować w Warszawie, więc muszę też znaleźć nowe baletowe zajęcia Możecie polecić jakieś w miarę niedrogie (na studencką kieszeń), sensowne lekcje, które odbywają się raz w tygodniu? |
_________________ Celebrindal, czyli Srebrnostopa. Na razie stopy mam raczej żelazne, ale z każdym krokiem lśnią odrobinę bardziej... |
|
|
|
|
|
Kasia G
ADMINISTRATOR
Związek z tańcem: krytyk
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2015 8:28 pm
|
|
|
w Warszawie jest spory wybór zajęć: studio Baletowe na Moliera i na Twardej - ( Warszawskie Studio Tańca - http://wueste.pl/kontakt/), Szkoła Etoille, Studio Neoclassica |
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec |
|
|
|
|
|
Celebrindal
Adept Baletu
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 7:55 pm
|
|
|
Czy możecie powiedzieć mi coś na temat zajęć klasyki dla dorosłych w Akademii Isadory Duncan na Mokotowie? Są dobrze prowadzone, warto na nie chodzić? |
_________________ Celebrindal, czyli Srebrnostopa. Na razie stopy mam raczej żelazne, ale z każdym krokiem lśnią odrobinę bardziej... |
|
|
|
|
|
renlo
Adept Baletu
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2015 11:25 am zajecia indywidualne balet
|
|
|
Witam,
Chcesz uczyc sie baletu, a nie masz czasu zapisywac sie do konkretnych grup? A moze potrzebujesz programu nauki specjalnie skonstruowanego dla siebie? Zapraszam na indywidualne zajecia z baletu prowadzonych przez profesjonalnych pedagogogow majacych olbrzymie doswiadczrnie sceniczne.
Zajecia prowadzone sa zarowno dla dzieci w wieku przedszkolnym, jak i dla doroslych.
Poprostu powiedz czego oczekujesz, a my stworzymy program dla ciebie.
To doskonały pomysl na zajecia dodatkowe, korepetycje badz na niezobowiązujące, jednorazowe zajecia dla chcacych poznac magiczny swiat tanca.
Zapraszam serdrcznie
Wiecej ingormacji na:
balletstyle@op.pl |
|
|
|
|
|
Celebrindal
Adept Baletu
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2015 12:53 am
|
|
|
Ponawiam pytanie, bo to dość pilne Wiecie coś może o szkole tańca Isadory Duncan? |
|
|
|
|
|
amg123
Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2016 10:18 pm
|
|
|
Hej hej, odświeżę troszeczkę temat. Mam obecnie osiemnaście lat i zdecydowałam się na powrót do baletu po baaardzo długiej nieobecności. Znalazłam właśnie studio tańca na Moliera i zastanawiam się nad zapisaniem się na zajęcia z klasycznego od podstaw. Martwi mnie jeszcze, czy nie jestem za 'stara' na taką szkołę. Czy są tam ludzie w moim wieku?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami? |
|
|
|
|
|
Ayaka
Corps de Ballet
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 11:59 am
|
|
|
amg123 napisał/a: | Hej hej, odświeżę troszeczkę temat. Mam obecnie osiemnaście lat i zdecydowałam się na powrót do baletu po baaardzo długiej nieobecności. Znalazłam właśnie studio tańca na Moliera i zastanawiam się nad zapisaniem się na zajęcia z klasycznego od podstaw. Martwi mnie jeszcze, czy nie jestem za 'stara' na taką szkołę. Czy są tam ludzie w moim wieku?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami? |
Spokojnie mozesz tam isc sa tam ludzie w twoim wieku i nawet duuuuzo starszym nie, nie jestes za stara na taka szkole. Osobiscie serdecznie studio na Moliera polecam, spedzilam tam dluuugie lata i nadal z senymentem wracam do tego miejsca. Sympatyczna atmosfera i naprawde mozna sie troszke tej klasyki nauczyc (oczywiscie na miare swoich osobistych mozliwosci). |
|
|
|
|
|
amg123
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2016 7:20 pm
|
|
|
Dzięki w takim razie startuję od nowego semestru |
|
|
|
|
|
Refrltios
Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2016 7:38 am
|
|
|
Może jakiś trener personalny ? mnie uczył trener personalny wrocław i jestem zadowolona z efektów jakie dokonałam przez ten czas. |
|
|
|
|
|
|