|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Prowadzenie warsztatów w Słupsku |
Autor |
Wiadomość |
Alan
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 10:57 pm Prowadzenie warsztatów w Słupsku
|
|
|
Czy ktoś byłby chętny poprowadzić warsztaty z klasyki lub tańca współczesnego dla dzieciaków w Słupsku?Niestety nie możemy zaproponować żadnego wielkiego wynagrodzenia ze względu na dopiero raczkujące w tym mieście środowisko taneczne. Może za nocleg i zwrócenie kosztów przejazdu no i jekies drobne:D? Szukamy zapalencow społeczników. Termin - moze kwiecień, maj. Zajęcia odbywałyby się w tutejszym Młodzieżowym Centrum Kultury, z którym współpracujemy. Czekam na odzew |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 11:55 pm
|
|
|
czyżby wreszcie los dał mi życiową szansę? a może to sprawa Najwyższego?
już wiem że przyjechanie do Ustki i zamieszkanie tu, było moim przeznaczeniem!!!
i tylko puścić instrumentalną wersję "time of my life"...
mój 1000 post!!! |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
Bajaderka
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 4:09 pm
|
|
|
Princess....szkoda że nie jestem starsza, bo chętnie bym do CIebie przyjechała lekcje baletu poprowadzic(: |
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer |
|
|
|
|
 |
Tanc...
Corps de Ballet

Związek z tańcem: Tancerz,choreo,naucz
|
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 11:16 pm Re: Prowadzenie warsztatów w Słupsku
|
|
|
Alan napisał/a: | Czy ktoś byłby chętny poprowadzić warsztaty z klasyki lub tańca współczesnego dla dzieciaków w Słupsku?Niestety nie możemy zaproponować żadnego wielkiego wynagrodzenia ze względu na dopiero raczkujące w tym mieście środowisko taneczne. Może za nocleg i zwrócenie kosztów przejazdu no i jekies drobne:D? Szukamy zapalencow społeczników. Termin - moze kwiecień, maj. Zajęcia odbywałyby się w tutejszym Młodzieżowym Centrum Kultury, z którym współpracujemy. Czekam na odzew | Odezwij sie Alan na priva ,może cos wam pomogę .......... |
|
|
|
|
 |
|
|