You Can Dance - poprostu tańcz! |
Autor |
Wiadomość |
Columbina
Solista Baletu

Związek z tańcem: nauczyciel baletu
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 9:20 pm You Can Dance - poprostu tańcz!
|
|
|
Castingi odbędą się w następujących dniach:
*12 stycznia - Wrocław (Opera Wrocławska)
*15 stycznia - Kraków (Nowohuckie Centrum Kultury)
*18 stycznia - Gdańsk (Filharmonia Bałtycka)
*21 i 22 stycznia - Warszawa (Teatr Studia)
Wybiera się ktoś?
Myślę, że nie będziemy zakładać osobnych tematów o castingach i o programie. Piszmy w jednym, żeby się nie mieszało i wszystko było w kupie. Co Wy na to? |
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu... |
|
|
|
|
 |
Sephia
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:44 pm
|
|
|
To już wszystkie? nie będzie więcej castingów? bo ja tym razem na pewno chciałam się wybrac, ale 12 stycznia mam próbną mature a Kraków trochę daleko. Myślałam, że w Bytomiu będą chociaż |
|
|
|
|
 |
Columbina
Solista Baletu

|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 3:40 pm
|
|
|
No chyba wszystkie... To znalazłam na innym forum - ktoś spisał jak puścili na dole ekranu podczas finału 3 edycji... |
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu... |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 4:41 pm
|
|
|
Cytat: | Myślę, że nie będziemy zakładać osobnych tematów o castingach i o programie. Piszmy w jednym, żeby się nie mieszało i wszystko było w kupie. Co Wy na to? |
o tym pisałam przy okazji III edycji i niemalże się z tego zrobiła kłótnia, ale oczywiście nie, lepiej było robić bałagan i rozbijać tematy... |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
Columbina
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 12:10 am
|
|
|
http://youcandance.plejad...,newsdetal.html
A tu oficjalnie... |
|
|
|
|
 |
Nati
Koryfej
Związek z tańcem: czynny! SB+OEB
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 7:54 am
|
|
|
ktoś się wybiera w takim razie? ja byłam po raz piąty na castingu wczoraj. |
_________________ Taniec wymaga człowieka chętnego,
szlachetnego, opanowanego;
człowieka o zrównoważonych siłach.
Dlatego chwalę taniec... |
|
|
|
|
 |
sandi
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 3:35 pm
|
|
|
Ja byłam wczoraj, ale tylko na widowi, bo trzymałam kciuki za koleżankę (;
Wydaje mi się, że ta edycja będzie miała dosć niską średnią wieku Sporo biletów rozdali w Krakowie. W każdym razie widziałam parę ciekawych osób i dostała się moja 16sto letnia faworytka (:
A Władzia chyba życia nie ma poza ycd, bo znowu przyszła na casting, ale już na szczęście nie puścili ją przed jury. |
_________________ "Jedyną rzeczą, której nikt mi nie może zabrać jest taniec" <3 |
|
|
|
|
 |
Brzydula
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń i miłośnik
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 11:47 pm
|
|
|
A co to za 16 letnia faworytka? |
_________________ <3 |
|
|
|
|
 |
sandi
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 4:12 pm
|
|
|
Kaja, która niestety się ostatnio nie dostała, bo nie miała 16stu lat Byłam pewna że dostanie bilet jak ją zobaczyłam na castingu. No i się udało Finałowa 16stka bez niej nie może istnieć (; |
_________________ "Jedyną rzeczą, której nikt mi nie może zabrać jest taniec" <3 |
|
|
|
|
 |
Iluane
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 4:32 pm
|
|
|
Nati napisał/a: | ja byłam po raz piąty na castingu wczoraj. |
I jak Ci poszło ? |
_________________ The future it's here, it's bright, it's now. |
|
|
|
|
 |
Natashy
Corps de Ballet

Związek z tańcem: uczennica/miłośnik
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 5:46 pm
|
|
|
A gdzie odbędą się warsztaty?? Przeglądałam stronę YCD i nie znalazłam, być może przeoczyłam. |
_________________ http://mimi-dance-555.bloog.pl
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho |
|
|
|
|
 |
sandi
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 7:58 pm
|
|
|
W Lizbonie. Właśnie nigdzie nie jest napisane to oficjalnie, ale mogę to zagwarantować Miałam osobiście bilet w rękach, szkoda tylko że nie mój ;p A pierwsze odcinki podobno mają być w marcu puszczane (tzn z castingów) |
|
|
|
|
 |
.dulce.
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 10:21 pm
|
|
|
A nauczycielka która uczy mnie jazzu ( była w poprzedniej edycji i odpadła w finale w Barcelonie ) mówiła że teraz jada na Dominikane .. |
|
|
|
|
 |
Nati
Koryfej
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 7:51 am
|
|
|
hehe spytajcie |Sandi jak mi poszlo skoro byla na widowni jak CI sie podobało? ja tanczylam razem z siostrą. Po raz pierwsyz do drugiego etapu przeszłam. Powiedzieli ,ze fajnie, zabawnie, ale jeszcze mamy sie uczyć. I Piróg mi powiedzial ze jestem fajna dziewczyna no średnia wieku bedzie niska chyba, bo duzo osób 16 lat bylo... moją faworytką jest taka Ania co jako pierwsza dostała bilet i ze sceny spadła znamy się, bo kiedyś uczyła w mojej szkole tańca maluszki świetna jest naprawde! zreszta wszyscy co się dostali fajnie tanczyli. Poziom bedzie ok tak mi sie wydaje. A w ogóle to przede mną rozdali chyba 5 biletów pod rząd więc w sumie nawet jakbym fajnie zatańczyła to po 8 juz rozdanych biletach chyba marne szanse by byly ale bede próbować jeszcze. |
|
|
|
|
 |
sandi
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 4:24 pm
|
|
|
Skoro tańczyłaś z siostrą to chyba kojarze ;p Chociaż to chyba już późno było i się zbierałam już wtedy. Ale komentarze jury potem do niektórych były bardziej o wyglądzie niż tańcu (że ktoś ma smutną twarz, nietelewizyjny wygląd itd)
Własnie zapomniałam jak ta dziewczyna co spadła miała na imię ;p Ale ak szczerze mówiąc przez chwilę to groźnie wyglądało. Za bardzo się ucieszyła (; (pewnie to w telewizji pokażą ;p) Potem pamiętam Kaje właśnie, Ade i Łukasza.
Nati, a nie myślałaś o występie solo? Zawsze łatwiej, może wtedy by Ci się udało? |
|
|
|
|
 |
Iluane
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 4:48 pm
|
|
|
Nati, a co tańczyłaś ? |
_________________ The future it's here, it's bright, it's now. |
|
|
|
|
 |
Nati
Koryfej
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:28 am
|
|
|
tanczylam taki duet wspolczesny elementy akrobatyki albo raczej partnerowania po prostu no bylo pod koniec to i w sumie juz 8 biletow bylo rozdanych... |
|
|
|
|
 |
Natashy
Corps de Ballet

|
Wysłany: Sob Lut 21, 2009 1:17 pm
|
|
|
You Can Dance już w od pierwszej środy marca, nie mogę się doczekać
Z tego, co mówi Piróg na stronie internetowej będzie wiele młodych osób i ogólenie dużo energii |
"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu." Paulo Coelho |
|
|
|
|
 |
Columbina
Solista Baletu

|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 12:26 am
|
|
|
No i jak tam wrażenia po pierwszych castingach? Kto sie Wam podobał?
http://youcandance.plejad...ty,1,wideo.html widzieliście? takie sceny to tylko u nas w Krakowie :] (zawsze mamy tam występy) i oglądnąć do KOŃCA! |
|
|
|
|
 |
Minarei
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczennica SB FEA
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 3:10 pm
|
|
|
No cóż, to trochę głupie, że przed jury dają ludzi, którzy albo nie umieją tańczyć albo zachowują się nieco, yy "dziwnie" zamiast osób, które potrafią o wiele więcej od nich. Rozumiem, że to przyciąga widownie, no ale... bez przesady. |
_________________ W milczeniu nawet słaby krzyk robi wiele hałasu.
Trza się reklamować, prawda ?
www.bulion.photoblog.pl |
|
|
|
|
 |
Śnieżka_19
Nowicjusz
Związek z tańcem: miłośnik
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 3:23 pm
|
|
|
Ogólnie fajnie, ale straszna krzywde robia tym ludziom ktorzy nie umieja tanczyc a puszczaja ich przed jury jak np tego gornika albo chlopaczka z dlugimi wlosami ktory tanczyl do britney. za to wcale nie bylo mi zal tej laski ktorej pirog powiedzial ze niepotrzebnie kupila buty do tanca. jesli takiej pannie wydaje sie ze wystarczy sie odpowiednio wystroic, pokrecic tylkiem i juz sie super tanczy to po prostu obraza tych ktorzy ciezko pracuja zeby sie czegos nauczyc. |
|
|
|
|
 |
Natashy
Corps de Ballet

|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 3:52 pm
|
|
|
"Psy szczekają, a karawana jedzie dalej" <hahaha>
W sumie nie zauważyłam takiej osoby, jak w 1 edycji Natalii, w 2. Kasi Kubalskiej, a w 3. Wioli, ale być może takiego diamencika nie pokazali w TV lub jeszcze przyjdzie |
|
|
|
|
 |
ladybird
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 10:12 pm
|
|
|
Dla mnie porażka. Niestety Kraków, podobnie zresztą Wrocław się nie popisał... |
_________________ Balet to po(d)stawa |
|
|
|
|
 |
Lottie
Adept Baletu
Związek z tańcem: uczeń-tancerz
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 5:14 pm
|
|
|
ja też nie zauważyłam jescze kogoś kto by mnie 'zaczarował'. czekam na następny odcinek i mam nadzieje że przyjdzie jakaś perełka |
_________________ Lottie |
|
|
|
|
 |
Maron
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 10:01 pm
|
|
|
z tych co dostali bilety to mi się podobali: Kuba [nie pokazali go w odcinku, ale można zobaczyć na stronie ycd], Łukasz, Jurij, Basia i Klaudia [i jej też nie pokazali]
ale jak ten Krzysiek Kulling z Białegostoku to normalnie mózg staje xD jego też nie pokazali, a dziwne bo ja go pamiętam z castingów... to ten ten taki co tańczył new style i electro, świetnie tańczył i do tego strasznie podobał się Pirógowi ale biletu nie otrzymał [dobrze go z tego powodu zapamiętałam] bo wyszła taka sytuacja że mieli już tylko dwa bilety do rozdania, jeszcze jednego [ostatniego] delikwenta do przesłuchania [a był to Kuba Mędrzycki] i etap hiphopowy, więc wysłali go na ten etap hiphopowy ale sobie nie poradził
o ile się nie mylę to tego czarnego Pawła co breaka tańczył wzieli z tego etapu hiphopowego, ale ten się z kolei nie dostał do szesnastki... chociaż tam tańczył na którymś lajfie, kiedy był pokaz breakdance'a [bądź co bądź nikt z poprzedniej edycji z szesnastki tego nie tańczył] z tego co wiem to pojechał do Lizbony, mam nadzieję że go zobaczymy w szesnastce bo był spoko
zresztą ja już oglądając te odcinki to wiem już kto dostanie bilety, a kto nie... za dużo na forum ycd siedze xD
tak samo wiem że np. Paulina już nie jest z Mieszkiem...
a jak już jestem przy Mieszku to mnie jakoś on rozczarował... myślałam że tutaj to już zmiecie wszystko i wszystkich, a tak?
co do tej Ani co zaliczyła upadek ten ten straszny - nie była to rewelacja, ale miło się patrzyło, tak czy siak w szesnastce to ja nie widzę jej chyba że się rozwinie i pokaże co potrafi.
Julka - jakoś tak mnie też nie powaliła ona, już lepsza była Klaudia [którą możecie zobaczyć na stronie oficjalnej ycd]
a tak z innej beczki - ten co tańczył do Britney Spears był kosmiczny co skończyło się hektolitrami łez ze śmiechu hahaha ALE TEN co tańczył do houseowej muzyki, co tak skakał [taki taki w czerwonej koszulce z białym szaliczkiem] to mnie po prostu kompletnie rozje***, taki miałam atak śmiechu że myślałam że zejdę na zawał na fotelu, padak tysiąclecia po prostu xD i nawet jak powtórka była to moja reakcja właściwie była niewiele łagodniejsza XDDDDD
moja mama widziała zajawkę do następnego odcinka - ponoć masakra się szykuje jeszcze większa niż w poprzednim odcinku xD |
_________________ Naucz się choreografii, a będziesz tańczyć dzień. Naucz się fundamentów, a będziesz tańczyć do końca życia. - Angel Ceja |
|
|
|
|
 |
|