Przesunięty przez: Czajori Wto Lip 29, 2008 8:53 pm |
Bezpłatne zajęcia taneczne Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
malinoweoczy
Nowicjusz

Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 10:28 am Bezpłatne zajęcia taneczne Warszawa
|
|
|
Witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś o ogniskach, szkołach tańca(każdego) itp znajdujących się w Warszawie, które nie pobierają opłat za lekcje(albo te opłaty są małe). Mam nadzieję, że coś takiego istnieje, bo za rok przenoszę się do W-wy(mam nadzieję:D) i jako biedna studentka pewnie nie będę miała pieniędzy na taniec... a bez niego nie wyobrażam sobie życia. Chodzi mi o zajęcia dla dorosłych. Bardzo bym prosiła o namiary na takie organizacje.
Mam nadzieję, że nie było podobnego wątku(nie znalazłam).
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!! |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: tancerka?
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 11:08 am
|
|
|
jesli chcesz chodzic na lekcje na bardziej profesjonalnym poziomie, to jednak musisz przygotowac sie na pewne wydatki. z takich zajec darmowych itp. niewiele niestety skorzystasz. a czy nie lepiej przemyslec swoje wydatki, i wygospodarowac troche pieniedzy na regularne lekcje? |
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
malinoweoczy
Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 11:14 am
|
|
|
Będę się starała wygospodarować te pieniądze, ale nie wiem czy mi się to uda...
A może znacie jakieś zespoły taneczne w których mogliby mnie przyjąć?(tańczę rok taniec towarzyski, ale nie turniejowo i w przyszłym roku mam zamiar to kontynuować + ognisko baletowe).
nathaliye dzięki za te stronki. |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
|
|
|
 |
Ayaka
Corps de Ballet

|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 10:29 pm
|
|
|
Za nie wielkie pieniądze organizują zajęcia taneczne (towarzyski, współczesny, disco) domy kultury, szukaj takiego który będzie ci pasował pod względem odległości i organizowanych zajęć. W prywatnych szkołach tańca zajęcia zawsze są dużo droższe. |
|
|
|
|
 |
malinoweoczy
Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 9:25 pm
|
|
|
Dziękuję za radę Ayaka. A czy może wiecie coś na temat zespołów tanecznych działających w Wraszawie, w których mogłabym się rozwijać tanecznie? Może był już kiedyś wątek o zepołach tańca z Wawy, jeśli tak to poproszę o namiary bo sama jakoś nic nie znalazłam... |
|
|
|
|
 |
|