Powrót do szkoły po wakacjach |
Autor |
Wiadomość |
madison
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 8:59 pm Powrót do szkoły po wakacjach
|
|
|
Ciekawi mnie jak długo macie zakwasy po pierwszych lekcjach po wakacjach, jakie macie na poczatku roku szkolnego ćwiczenia i jak długo zajmuje Wam powrócenie do szkolnego rytmu dziennego?? |
_________________ Taniec jest 8 cudem swiata... |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

Związek z tańcem: tancerz, uczeń
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 9:43 pm
|
|
|
Mi zwykle zakwasy po pierwszych zajęciach znikały od 1-2 dni, a żeby przystosować do takiego trybu życia jak przed wakacjami potrzebuję ok. 2 tygodni. Na szczęście w tym roku nie miałam takiego problemu bo całe wakacje trenowałam praktycznie codziennie więc teraz na pierwszych zajęciach w naszym Teatrze Tańca w porównaniu do reszty grupy bede już w rozciągnięta i w maksymalnej formie |
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown |
|
|
|
|
 |
Agasiek
Koryfej

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 7:10 pm
|
|
|
od 3-4 dni xD |
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 9:41 pm
|
|
|
Agasiek napisał/a: | od 3-4 dni xD |
ale zakwasy czy tyle potrzebujesz na przystosowanie się po wakacjach? ;> |
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown |
|
|
|
|
 |
Agasiek
Koryfej

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 9:49 pm
|
|
|
I to i to xD |
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
madison
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 7:40 pm
|
|
|
U nas na pierwszej/drugiej lekcji miałyśmy juz adagio, a nasza nauczycielka ciagle powtarza: ja wiem, że jest ciężko, ale musicie wytrzymac |
_________________ Taniec jest 8 cudem swiata... |
|
|
|
|
 |
Cheryl
Solista Baletu

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 9:13 pm
|
|
|
My tez miałyśmy nie martw się |
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości. |
|
|
|
|
 |
Agasiek
Koryfej

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 12:33 pm
|
|
|
Haa znam ten ból xD
Uprasza się o zamieszczanie bardziej rozwiniętych wypowiedzi, takich które przystają do standardów forum dyskusyjnego.
Pozdrawiam,
O. |
Ostatnio zmieniony przez Olimpia Czw Wrz 10, 2009 1:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
vickop
Adept Baletu

|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 11:50 am
|
|
|
Ja nigdy się nie zatrzymuję... |
_________________ Non! Rien de rien ...
Non! Je ne regrette rien...
C'est payé, balayé, oublié
Je me fous du passé!
 |
|
|
|
|
 |
Nataszaa
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 12:01 pm
|
|
|
Dokładnie. ;P
Staram się przez wakacje brać udział w warsztatach, żeby nie zaczynać we wrześniu od początku.. |
_________________ "Zapytasz: po co to wszystko? Odpowiedź jest prosta: ponieważ postanowiłaś zostać tancerką." |
|
|
|
|
 |
Buba
Adept Baletu

Związek z tańcem: uczennica OSB
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 5:37 pm
|
|
|
ja po prostu ćwiczę sama w wakacje. Wiadomo, że nie w takim samym stopni jak w szkole, ale jednak. Poza tym ja chyba nie wytrzymałabym bez tańca więcej niż 2 dni Tak więc na początku roku zakwasy nie są aż tak straszne, ale oczywiście nie da sie ich uniknąć i przez pierwszy tydzień jest ciężko |
_________________ dance or die!!! addicted to the dancefloor... |
|
|
|
|
 |
ebaleciara
Corps de Ballet
Związek z tańcem: Potencjalna tancerka
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 7:49 pm
|
|
|
Ha, tylko ja nie wracam do szkoły, tylko idę do niej po raz pierwszy .
Ale jak szłam "na tańce" po raz pierwszy po wakacjach to nie było tak źle (chociaż dość cięzko po takiej przerwie), bo w wakacje ze sobą walczę . |
_________________ "Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą zwyciężać."
I nawzajem Neno, nawzajem . |
|
|
|
|
 |
|