Katarzyna Skawińska Kraków |
Autor |
Wiadomość |
mirrorball
Adept Baletu
Związek z tańcem: instruktor
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:15 pm Katarzyna Skawińska Kraków
|
|
|
Jestem ciekawa, czy ktoś z Was uczestniczył w zajęciach z tańca współczesnego z p. Katarzyną Skawińską? Chciałabym poznać Wasze opinie o sposobie nauczania, atmosferze, poziomie etc.
pozdrawiam
m. |
|
|
|
|
 |
pasikonik
Nowicjusz
Związek z tańcem: miłosnik
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 10:49 pm
|
|
|
Chodziłem na zajęcia pani Skawińskiej , było super.Dużo się nauczyłem.Atmosfera w grupie też fajna.Najlepiej spróbować samemu i wyrobić sobie własną opinię
[ Dodano: Sob Cze 14, 2008 10:49 pm ]
[ Dodano: Sob Cze 14, 2008 10:50 pm ]
pasikonik |
|
|
|
|
 |
mkonik
Nowicjusz
Związek z tańcem: tancerz, choreoraf
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:10 pm polecam
|
|
|
jestem uczennicą Pani Skawińskiej od paru lat - baaardzo polecam. jest wspaniałym pedagogiem - bardzo wymagającym, uważnym, ale i cierpliwym. i potrafi naładować energią. zarówno jej kombinacje na lekcjach, jak i całe spektakle, mają klimacik, często są bardzo teatralne.
no ogólnie miód
a poziom zajęć z pewnością zależy od grupy... |
|
|
|
|
 |
ania w
Nowicjusz
Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 11:02 pm
|
|
|
ja również pracuję w jej zespole i jest to najlepszy pedagog z jakim pracowałam. Magicznie jest patrzeć jak ludzie przeistaczają się pod jej okiem. Jest bardzo wymagająca i wyciąga z ludzi więcej niż wydaje się że potrafią. Bardzo konkretnie i precyzyjnie wszystko wyjaśnia i egzekwuje. Najlepiej po prostu wziąć udział w zajęciach i samemu stwierdzić, w tym sezonie zajęcia się już skonczyły więc koło września najlepiej zaglądać na stronę internetową www.teatrtancadf.pl wcześniej można wziąć udział w prowadzonych przez nią warsztatach w koszęcinie |
|
|
|
|
 |
Madlen
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 3:53 pm
|
|
|
Ja również słyszałam na temat p.Skawińskiej same pochlebne opinie... więc chyba warto |
|
|
|
|
 |
oscyp
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 10:54 am zgadza się
|
|
|
Ja również miałam przyjemnośc pracować z panią Skawińską (co prawda niewiele, parę spotkań w ramach programu studiów tanecznych na WSU w Kielcach), ale i to wystarczyło, aby wyrobic sobei bardzo pozytywne zdanie o tym pedagogu. Jak już poprzednicy wspominali jest wymagająca, ale atmosfera na zajęciach nie jest stresująca ani nic podobnego -wręcz przeciwnie. Powiem nawet, że sprawiła, że znaaacznie zmalało moje średnie nastawienie do tanca współczesnego, mało tego -zaczynam go naprawdę lubić ^^ |
_________________ ignore the ignorance |
|
|
|
|
 |
ladanzarina
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 2:37 pm a propos
|
|
|
ja chodzilam na zajecia do p. katarzyny skawinskiej juz dobrych pare lat temu i polecam je, ale na poczatek edukacji tanecznej - w momencie gdy potrzebujesz zdobyc jakiekolwiek podstawy - potem trzeba juz raczej szukac dalszych inspiracji, no i rownoczesnie doksztalcac sie takze na dodatkowych warsztatach z innymi nauczycielami, zwlaszcza jesli interesuje Cie contemporary bardziej niz modern.
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|