SCKM w Krakowie. |
Autor |
Wiadomość |
aniaka
Adept Baletu
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 10:39 am SCKM w Krakowie.
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie Otóż chciałabym się zapisać tak zupełnie dla siebie na modern, taniec współczesny. Na internecie natrafiłam na ten oto link: http://www.sckm.krakow.pl/_nowa/glowna.html i tam rzeczywiście odbywają się takie zajęcia. Czy ktoś z Was może uczęszcza na te zajęcia? Jaka panuje tam atmosfera? Jaki jest poziom tych zajęć? Czy pojawiają się na nich również elementy klasyki? I jaka grupa wiekowa tam przeważa?
To już chyba wszystkie pytania Mam nadzieje że o niczym nie zapomniałam, oraz że umieściłam ten temat w odpowiednim miejscu Jeśli był on gdzies już poruszany to proszę, zwróćcie mi na to uwagę, bo w takim razie chyba nie doczytałam Dzięki wielkie |
|
|
|
|
|
sisi
ADMINISTRATOR
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 1:22 pm
|
|
|
słyszałam, że uczy tam Iwona Olszowska... jeżeli tak, to warto iść na te zajęcia, bo to bardzo dobry pedagog. |
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!! |
|
|
|
|
|
Nefretete
Solista Baletu
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 1:47 pm
|
|
|
zgadzam sie z sisi w 100%. wlasnie na dopiero co zakonczonych XII warsztatach tanca wspolczesnego w Poznaniu chodzilam na zajecia do Iwony Olszowskiej i bylo swietnie. Rzadko zdarza sie tak dobry nauczyciel. |
|
|
|
|
|
aniaka
Adept Baletu
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 2:21 pm
|
|
|
A nie wiecie może czy w takim razie przyjmują do niej wszystkich? |
|
|
|
|
|
Nefretete
Solista Baletu
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 2:50 pm
|
|
|
na stronie ktora podalas sa szczegolowe informacje na temat zajec, proponuja i grupy poczatkujace i sredniozaawansowane, a wiec mysle, ze wiekszych ograniczen nie ma. |
|
|
|
|
|
aniaka
Adept Baletu
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 3:06 pm
|
|
|
Wiem wiem, że tam jest wszystko napisane, tylko po prostu mam nadzieję że ktoś juz tam chodzi i udzieli mi informacji jak tam jest Dzięki Tobie i Sisi przynajmniej wiem już, że warto uczestniczyć na zajęcia Iwony Olszowskiej Wielkie dzieki |
|
|
|
|
|
Nefretete
Solista Baletu
|
Wysłany: Czw Wrz 01, 2005 11:30 am
|
|
|
na stronie serwisu tanca pojawila sie informacja, ze od 5 wrzesnia rozpoczynaja sie zapisy do studia tnaca wspolczesnego EST. zajecia organizowane sa w Staromiejskim Centrum Kultury Młodzieży (ul. Wietora 15). Kontakt: tel. (0-12) 430 50 90 (w godz. 10-15). |
|
|
|
|
|
|