Szkoła Baletowa w Pobliżu Cieszyna |
Autor |
Wiadomość |
matt1996
Nowicjusz
Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2012 10:46 pm Szkoła Baletowa w Pobliżu Cieszyna
|
|
|
Cześć ! Od dawna interesuję się baletem/klasyką. Od 9 lat chodzę na zajęcia folklorystyczne, jednak chciałbym rozszerzyć swoje umiejętności z klasyki/baletu. Czy ktoś może zna szkołę lub jakieś kursy blisko śląska Cieszyńskiego ? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
_________________ Mateo |
|
|
|
|
 |
sisha945
Koryfej

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2012 1:13 pm
|
|
|
Nie wiem jak w Cieszynie, ale Bielsku Białej jest ognisko baletowe i to na całkiem przyzwoitym poziomie |
_________________ It is our choices… that show what we truly are, far more than our abilities. |
|
|
|
|
 |
matt1996
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2012 4:39 pm
|
|
|
Czy możesz mi przesłać jakąś stronę lub namiary ? |
|
|
|
|
 |
sisha945
Koryfej

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2012 5:18 pm
|
|
|
Prawdę mówiąc nie mam żadnych namiarów, bo jestem z zupełnie innej części kraju - o ognisku wiem, bo na jednych z warsztatów na których byłam poznałam dziewczynę z bielskiego ogniska, oraz chodziła tam moja kuzynka. Spróbuje się z nią skontaktować, i jak się czegoś dowiem to napiszę |
_________________ It is our choices… that show what we truly are, far more than our abilities. |
|
|
|
|
 |
matt1996
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2012 7:52 pm
|
|
|
dziękuję bardzo |
|
|
|
|
 |
sisha945
Koryfej

|
Wysłany: Wto Gru 04, 2012 12:52 pm
|
|
|
co prawda, troche późno, ale jeśli jeszcze Ci się przyda, to z tego co sie dowiedziałam zajęcia prowadzone są
przy
CENTRUM WYCHOWANIA ESTETYCZNEGO IM. WIKTORII KUBISZ w BIELSKU-BIAŁEJ
ul. Słowackiego 27 a
|
|
|
|
|
 |
|