Zamknięty przez: Kasia G Sro Lut 09, 2011 10:29 am |
Nasi nauczyciele |
Autor |
Wiadomość |
nin(j)a
Adept Baletu

Związek z tańcem: milośnik-uczeń
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 8:57 pm Nasi nauczyciele
|
|
|
Pomyślałam sobie, że ci którzy nas uczą też są ludźmi baletu, przecież pokończyli OSB wiele kursów, studia. Tańczyli na scenach, pomagali choreografom itd.
W tym temacie możemy pisać za co szanujemy lub nielubimy naszych psorów(tanecznych, oczywiście)., możemy sie nimi pochwalić . Piszcie, wklejajcie zdjątka, a nawet filmy!
Tu jest filmik z moją nauczycielką i Lubuskim w roli głównej
http://www.youtube.com/watch?v=2Us02srmWaM
PS Jeżeli nie wpasowałam z tym wątkiem do działu to nie gniewajcie się na mnie |
_________________ "Człowiek nie może latać- tancerz musi, po to otrzymał ciało" |
|
|
|
|
 |
Agasiek
Koryfej

|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 9:12 pm
|
|
|
http://www.balet.pl/forum...ght=nauczyciele
Był taki temat.. |
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem. Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
nin(j)a
Adept Baletu

Związek z tańcem: milośnik-uczeń
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 8:01 pm
|
|
|
Tak wiem, ale z tego co tam przeczytałam to forumowicze raczej piszą jakich cech nie trawią u nauczycieli. A mój dotyczy raczej tego KIM SĄ nasi nauczyciele. Czyli po prostu chwalimy się tymi, kto nas uczy. |
_________________ "Człowiek nie może latać- tancerz musi, po to otrzymał ciało" |
|
|
|
|
 |
madzia94
Nowicjusz
Związek z tańcem: była tancerka
|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 6:24 pm Re: Nasi nauczyciele
|
|
|
Nauczyciele?NAUCZYCIELE OSB BYTOM SĄ [color=red]WREDNI!!!!!!!!!!!!!![/color]chodziøam do tej szkoøy ale w zrezygnowalam z niej bo niemoglam wytrzymac psychicznie,chociarz fizycznie dawalam sobie rade bardzo dobrze!POPIERAM TWÓJ KOMENTARZ NA TEMAT SZKOLY STOLORZ!!!
POZDRAWIAM:madzia |
|
|
|
|
 |
Paulina P
Nowicjusz
Związek z tańcem: Uczeń
|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 8:56 pm
|
|
|
madzia94: myślę, że gdybyś utrzymała sie dłużej w OSB, zrozumiałabyś, że nauczyciele są wredni, ale dzięki temu osiągasz jak najwięcej i pózniej jesteś im za to wdzięczna.
Moja nauczycielka, jest naprawde wspaniałą osobą. Choć owszem zachowuje dyscyplinę, jest wyrozumiała. Zawdzięczam jej przede wszystkim swoją miłość do tańca, którą mnie zaraziła. |
_________________ "Póki żyjesz-tańcz, bo póki tańczysz-żyjesz" |
|
|
|
|
 |
Kasia G
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: krytyk
|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 10:29 am
|
|
|
jak słusznie zauważyła Agasiek był juz taki temat i proponuje - jesli musicie - pisać w nim. A ogólnie dla Waszego dobra proponuje pisac spokojniej i kulturalniej bo po pierwsze: nigdy nie wiecie kto przeczyta to co piszecie w Internecie, po drugie - nie wiecie jak czasem łatwo rozpoznac kto pisze i kto ukrywa sie pod nickiem i potem bywają kłopoty....
moderoatorpiszcie w watku:
http://www.balet.pl/forum...ght=nauczyciele |
_________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
Lec |
|
|
|
|
 |
|