szukam noclegu w Londynie na czas warsztatów (sierpień) |
Autor |
Wiadomość |
oliwenczita
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 8:08 pm szukam noclegu w Londynie na czas warsztatów (sierpień)
|
|
|
Witam,
Wybieram się w tym roku na warsztaty w The Place w Londynie (1-19 sierpnia) i szukam noclegu.
Jestem zainteresowana zarówno waszymi propozycjami jakiś najtańszych hosteli, itp., jak i moze np. macie znajomych tam, którzy wyjeżdżaja na ten okres i zechcieliby wynająć mieszkanie na ten czas. Tak naprawdę interesuje mnie każda forma waszej pomocy
Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi i z gory dziękuje za pomoc. |
|
|
|
|
 |
Alya
Adept Baletu

Związek z tańcem: tancerz, uczeń
|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 10:47 pm
|
|
|
Jak wyjeżdżałam na jakieś warsztaty za granice to zawsze szukałam noclegu na www.couchsurfing.com
Warto odwiedzić |
_________________ What I've felt, what I've known never shined through in what I've shown |
|
|
|
|
 |
.:Agga:.
Solista Baletu

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 10:39 pm Re: szukam noclegu w Londynie na czas warsztatów (sierpień)
|
|
|
oliwenczita napisał/a: | Witam,
Wybieram się w tym roku na warsztaty w The Place w Londynie (1-19 sierpnia) i szukam noclegu.
Jestem zainteresowana zarówno waszymi propozycjami jakiś najtańszych hosteli, itp., jak i moze np. macie znajomych tam, którzy wyjeżdżaja na ten okres i zechcieliby wynająć mieszkanie na ten czas. Tak naprawdę interesuje mnie każda forma waszej pomocy
Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi i z gory dziękuje za pomoc. |
Jesli nadal poszukujesz noclegu prosze o kontakt na pw. |
_________________ "artystą nie jest się dzięki szkole, ale bez niej można być w ogóle pozbawionym takiej szansy..." |
|
|
|
|
 |
|