XVIII Międzynardowe warsztaty tańca POZNAŃ |
Autor |
Wiadomość |
Sacharoza
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 3:31 pm XVIII Międzynardowe warsztaty tańca POZNAŃ
|
|
|
Cześć wam. W tym roku jeżeli się uda jadę po raz pierwszy jestem totalnie początkująca, nie wiem jak tam będzie, czy ktoś mógłby mi opowiedzieć?
A jeszcze chcę się zapytać czy jak to jest że bierzecie po kilka technik? dajecie radę? |
|
|
|
|
 |
salome
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 4:59 pm
|
|
|
Też wybieram się pierwszy raz. I też nic nie ogarniam. Jakieś logowania, zapisy, a w dodatku nie ma cennika... |
|
|
|
|
 |
Sacharoza
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 7:04 pm
|
|
|
dokładnie, poza tym ja się boję o zakwaterowanie, że będę musiała dojeżdżać i te sprawy, a ja nie mam obeznania z Poznaniem |
|
|
|
|
 |
Szarlotka
Nowicjusz
Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 12:31 pm
|
|
|
Mam pytanie odnośnie warsztatów Może ktoś ze stałych bywalców się orientuje... Chciałabym pojechać na warsztaty z koleżanką, z tym że ona byłaby tylko w charakterze towarzysza, nie uczestniczyłaby w zajęciach. Czy jeśli ona zaloguje się na stronę ptt to będzie mogła wykupić nocleg w bursie na takiej samej zasadzie jak osoba która wykupuje i warsztaty i nocleg? |
|
|
|
|
 |
black_swan
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 12:43 pm poznań dancing
|
|
|
witam, może ktoś z was orientuje się jaki jest mniej więcej poziom zajęć "Taniec klasyczny dla tancerzy współczesnych"? Tańczę taniec współczesny ok. półtora roku, a klasykę dopiero zaczęłam sierpniu i zastanawiam się czy sobie poradzę na warsztatach. Będę wdzięczna za odpowiedzi |
_________________ ......***........ j'aime danser |
|
|
|
|
 |
|