Ballet Foot Stretcher |
Autor |
Wiadomość |
JagodaSłomińska
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 12:21 pm Ballet Foot Stretcher
|
|
|
Cześć, z racji tego, że nie mam za dobrego podbicia chciałabym sobie kupić maszyne do podbicia. Tylko, że na internecie nie mogę jej znaleźć ! Czy może ktoś mi podać do czegoś w tym stylu linka? MOże ktoś się orientuje w jakiej jest to cenie?
http://i17.photobucket.co..._stretch_03.jpg To jest to cos, ale nie moge tego nigdzie znaleźc!! proszę o szybka odpowiedź |
_________________ Uczennica OSB POZNAŃ
14 lat
Jagoda |
|
|
|
|
|
Sheeda
Adept Baletu
|
|
|
|
|
balletlover
Adept Baletu
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 5:17 pm
|
|
|
Hej Chciałabym kupić sobie ten foot stretcher http://www.etsy.com/shop/KNKDanceDesigns ale przesyłka jest kosmicznie droga (prawie tyle co sam foot stretcher). Może któraś z Was też zdecydowałaby się na zakup tego foot stretchera, to moglybyśmy wziąć dwa i podzielić się kosztami przesyłki na pół (wtedy wyszłoby na osobę 77 zł za przesyłkę + 150 za foot stretcher czyli w sumie 227 na osobę a nie 300). Gdyby któraś z Was była zainteresowana to proszę o kontakt tutaj albo na pw. |
_________________ "Great dancers aren't great because of their technique. They're great because of their passion." |
|
|
|
|
|
Lorenzo
Corps de Ballet
Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 5:23 pm
|
|
|
Balletlover, sprawdź czy przy zamówieniu 2 sztuk cena przesyłki (i tax) nie wzrośnie. W USA nie jest tak, jak w Polsce i cena za przesyłkę zmienia się bardzo w zależności od ilości zamawianych rzeczy.
Przy wysyłce do Polski sklep będzie naliczał tax (od każdej sztuki oddzielnie) + przesyłka za 2 sztuki.
nie wiem czy tak będzie też w Twoim przypadku, ale warto to sprawdzić |
_________________ Happiness only real when shared. |
|
|
|
|
|
balletlover
Adept Baletu
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 5:25 pm
|
|
|
Sprawdziłam to już, przy kupieniu dwóch foot stretcher, za ten drugi przesyłka kosztuje 21 zł |
_________________ "Great dancers aren't great because of their technique. They're great because of their passion." |
|
|
|
|
|
Sheeda
Adept Baletu
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 5:28 pm
|
|
|
Jesli bardzo Ci zależy można takie zrobić własnoręcznie. Moja mama się zajmowała kiedyś produkcją takich i sprzedawała za ok. 60 zł.
Wychodzi to dużo taniej. |
_________________ Nie rezygnuj ze swoich marzen, zawsze wierz ze sie spelnia i wierz w kazdy postawiony cel. |
|
|
|
|
|
balletlover
Adept Baletu
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 5:30 pm
|
|
|
Sheeda, własnoręcznie - a jak dokładniej? A już się nie zajmuje sprzedażą takich? Chętnie bym kupiła. |
|
|
|
|
|
Sheeda
Adept Baletu
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 5:33 pm
|
|
|
Może zrobić oczywiście na zamówienie żaden problem. |
_________________ Nie rezygnuj ze swoich marzen, zawsze wierz ze sie spelnia i wierz w kazdy postawiony cel. |
|
|
|
|
|
Lorenzo
Corps de Ballet
Związek z tańcem: tancerka
|
|
|
|