Wkładki do point ... |
Autor |
Wiadomość |
Luna12
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2005 2:04 pm Wkładki do point ...
|
|
|
Gdzie moge kupić wkładki do point ??? I ile średnio takie kosztują??? Interesują mnie adresy sklepów we wrocławiu Chciałam kupić je kiedyś przez neta ale moi rodzice niechcą sie na takie "kupowanie" zgodzić... |
|
|
|
|
 |
sfra
Solista Baletu
Związek z tańcem: baletoman
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 1:15 pm
|
|
|
a dlaczego nie przez internet?! ja jestem całkiem zadowolony z moich wkładek z AKCESu, kosztują 15 zł i są solidnie zrobione. ale najlepsze to sa i tak żelowe, tam to paluszki mają wymoszczone pełna kulturka i przyjemność:)
www.akces.biz |
_________________ sfra- odnaleziony pośród manewrów sztuki i jezyka francuskiego |
|
|
|
|
 |
Luna12
Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 2:10 pm
|
|
|
Dzieki... a ile wynosi koszt przesyłki?? |
|
|
|
|
 |
sfra
Solista Baletu
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 9:03 pm
|
|
|
nie pamietam, chyba płaciłem coś koło 15 zł , dla samych wkładek się nie opłaca, bo oni to pocztexem wysyłają... |
_________________ sfra- odnaleziony pośród manewrów sztuki i jezyka francuskiego |
|
|
|
|
 |
drCoppelius
Corps de Ballet

|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2005 3:08 pm
|
|
|
na hali kupców można kupić wkładki do point a akcesu |
|
|
|
|
 |
drCoppelius
Corps de Ballet

|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2005 3:46 pm
|
|
|
baletki nie zbyt fajne....ale wkładki mogą być |
|
|
|
|
 |
aankaa_baletnica=)
Solista Baletu

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2005 10:27 pm
|
|
|
wkłądki z shanhy są super! ja sobie zamówiłam u nas w szkole baletowej. Moje koleżanki maja i sa super, mięciutkie. Ja płaciłam 30 zł. |
|
|
|
|
 |
.:Swanilda:.
Adept Baletu

|
Wysłany: Wto Gru 27, 2005 11:37 pm
|
|
|
Ja używam wkładek silikonowych z Pas De Chat za 98zł Muszę przyznać,że są fajne, tylko jak jestem długo w piontach, to potem mnie trochę palce pieką... No, ale cóż |
_________________ Kochaam Balet! |
|
|
|
|
 |
Nena
Koryfej

Związek z tańcem: miłośnik
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 12:21 pm
|
|
|
Ja zakupiłam w Pas De Chat silikonowe wkładki do point. Bardzo dobrze mi się w nich tańczy, są wygodne i przede wszystkim zero bólu. |
_________________ Gość, masz ode mnie buziaka :) |
|
|
|
|
 |
drCoppelius
Corps de Ballet

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 12:44 pm
|
|
|
ja też używam te z sanshy za 98zł i z talkiem są świetne :D |
|
|
|
|
 |
Roztańczona!
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 3:40 pm
|
|
|
ja też używam wkładek silikonowych z Pas de chat i jestem z nich zadowolona, oraz polecam je innym. |
|
|
|
|
 |
gonia
Solista Baletu

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 7:46 pm
|
|
|
Wkładki silikonowe...hmm... a coś tańszego? Można sobie uszyć wkładkę gąbczastą? |
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę. |
|
|
|
|
 |
aankaa_baletnica=)
Solista Baletu

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 9:03 pm
|
|
|
A ja mam takie z sanshy za 30 zł, takie czarne. I też są spoko, mnie wystarczają.
Chyba wiem o jakich mówisz sfra... Moja koleżanka je miała. Są może i dobre (bo przestały jej po każdym cwiczeniu krwawic palce jak zaczęła ich używać), ale są strasznie wąskie, grube i jakieś dziwne... Ja ich nie lubię. |
Ostatnio zmieniony przez inaenka Sob Gru 11, 2010 12:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
sfra
Solista Baletu
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 9:22 pm
|
|
|
Mi tam one smakują... Jak na 15 zł, to jestem zadowolony.
 |
|
|
|
|
 |
Kasia :))
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: oby wieczny!
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 10:04 pm
|
|
|
hmmm... ja mam wkladki z akcesu ale kupione za .. 7złotych |
_________________ wieczny tańcogłód. |
|
|
|
|
 |
Bajaderka
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 10:43 pm
|
|
|
acha...ekhm, o takixh to nie slyszalam, a sklep mam 5 min drogi autem od siebie- jakby ktos cos potrzebowal to sluze pomoca;)
ps. Sfra- Ty tańczysz na pointach? |
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

Związek z tańcem: na całe życie! :)
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 10:48 pm
|
|
|
Używam zwykłych wkłądek z gąbki obszytej materiałem, nabytych drogą kupna w sklepie "Elizabeth" w Gdańsku-Wrzeszczu, bodajże jedynym lokalu w Trójmieście, gdzie takie rzeczy można dostać. Są bardzo wygodne i trwałe, kosztują 20 zeta, więc cena jest bardzo przystępna. |
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski! |
|
|
|
|
 |
Julcia
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka rewii
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 11:03 pm
|
|
|
A ja burżuj (:D) mam te sylikonowe z Pas De Chat za 172zł, z tym że moje zostały kupione w Berlinie za niecałe 120zł I są rewelacyjne. Serdecznie polecam ! |
_________________ you know miss sunshine,
she starts paint a perfect picture.
today.
|
|
|
|
|
 |
Copellia1
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Gru 28, 2005 11:34 pm
|
|
|
Ja mam też wkładki silikonowe z Pas De chat za 98 zł i są narazie dobre i cienki że w każde pointy się wejdzie |
|
|
|
|
 |
Czajori
Solista Baletu

Związek z tańcem: na całe życie! :)
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 4:40 pm
|
|
|
To dobrze, że są cienkie, bo czasami wkładki są tak grubaśne, że w zwykłej poincie się nie mieszczą, tylko w wyjątkowo szerokich modelach. |
_________________ Anna Pawłowa nigdy nie zakręciła więcej niż dwa piruety, ale jakiż wyraz miały jej arabeski! |
|
|
|
|
 |
Paula
Solista Baletu

Związek z tańcem: instruktor fitness
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 5:30 pm
|
|
|
Tak jest np. z wkładkami żelowymi, tymi o których mówiła Julcia, np. w większość sanshy one sie nie mieszczą, chyba że weźmie się szersze... |
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :) |
|
|
|
|
 |
just_me
Corps de Ballet

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 5:32 pm
|
|
|
A ja właśnie dzisiaj nabyłam te wkładki z Akcesu (dzięki za info, Sfra) i chodzę w pointach po domu - jak na razie są super |
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo? |
|
|
|
|
 |
gonia
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 5:57 pm
|
|
|
Kasia napisał/a: | hmmm... ja mam wkladki z akcesu ale kupione za .. 7złotych |
Z tego co wyczytałam na stronie akcesu te są gąbczaste, a te na 15 zł lateskowe. Te gąbczaste są wygodne, czy lepiej dać 8 zł więcej i mieć "porządną" wygodę? |
_________________ Na forum wróciłam po 2 latach, widać nie da się żyć bez tańca, chociaż już zapewne do niego nie wrócę. Trochę jakby nowe życie.
Nie wiem, czy wróciłam na stałe, może za chwilę znów zniknę. Ale co jakiś czas zaglądnę. |
|
|
|
|
 |
makova_panienka
Solista Baletu
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 6:02 pm
|
|
|
gąbczaste sa dobre jak jestes przyzwyczajona do bólu en pointes i lubisz sie czsem troche pokatowac. ja np. lubie silikony za 7 zlotych sa dobre na pocatku, mila odmiana po prostu, potem odparzaja stopy. trzeba tez zwracac uwage na ich rozmiar. |
_________________ wild thing,
you make my heart sing,
you make everything groovy,
wild thing!!!
|
|
|
|
|
 |
gonia
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2005 6:07 pm
|
|
|
Fakt. Za 7 zł są z gąbki. Te za 15 to lateskowe. To które lepsze? Chyba lateskowe? Chociaż nie lepiej zaoszczędzić 8 zł, a przez włożeniem palsów do nosków owinąć je (palce) sobie bandarzem czy czymś takim? |
|
|
|
|
 |
|