Bardzo proszę o wypełnie ankiety |
Autor |
Wiadomość |
monikajoanna
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2015 4:09 pm Bardzo proszę o wypełnie ankiety
|
|
|
Cześć
Piszę pracę na temat odżywiania tancerzy i potrzebuję zebrać 200 ankiet. Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo już temat wybrałam sobie niełatwy gdyż literatura z zakresu tańca, która byłaby mi przydatna w pisaniu mojej pracy, jest bardzo uboga
http://moje-ankiety.pl/re...c-KgeZ1s5s.html |
|
|
|
|
 |
inaenka
Koryfej

Związek z tańcem: bliski
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 1:46 pm
|
|
|
Taka mała sugestia - w pytaniu 9, o mięso powinna być opcja o niespożywaniu go w ogóle, lub odpowiedź powinna być nieobowiązkowa (no i brakuje ryby) |
_________________ ""While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance."
- Hans Bos
------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
 |
Sheeda
Adept Baletu

|
Wysłany: Wto Mar 03, 2015 7:27 am
|
|
|
Ja chcialam wypelnic ankiete ale jestem weganka a odpowiedz o miesie jest obowiazkowa |
_________________ Nie rezygnuj ze swoich marzen, zawsze wierz ze sie spelnia i wierz w kazdy postawiony cel. |
|
|
|
|
 |
Sagittaire
Pierwszy Solista
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2015 11:38 pm
|
|
|
Można wpisać rzadko |
|
|
|
|
 |
Sheeda
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Mar 05, 2015 6:40 am
|
|
|
Jednak rzadko to nie nigdy. Ja nigdy miesa nie jadlam wiec rzadko rownuez nie pasuje |
_________________ Nie rezygnuj ze swoich marzen, zawsze wierz ze sie spelnia i wierz w kazdy postawiony cel. |
|
|
|
|
 |
monikajoanna
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2015 1:23 pm
|
|
|
Dziękuję dziewczyny za pomoc wiem, zawaliłam z pytaniem o mięso, ale dużo rzeczy wychodzi po czasie. Mam nadzieję, że te ankiety "jako tako" mi wyjdą i w pracy magisterskiej wszystko będzie ładnie wyglądało
Jeszcze dwie prośby z mojej strony. Potrzebuję zdjęć póz: pointe tendu, releve, attitude derriere, grand plie. Chcę je umieścić w pracy mgr jako zobrazowanie opisu pracy mięśni, a nie mogę umieszczać zdjęć z internetu bez zgody autora więc może ktoś coś ma i pozwoli na umieszczenie. A druga to szukam wykładowcy/ nauczyciela/ specjalisty, który zechce przeczytać i wydać opinię o poprawności mojej części teoretycznej o tańcu. |
|
|
|
|
 |
|