| 

|  | www.balet.pl forum miłośników tańca

|  

| Klub Miłośników Tańca - Gliwice |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | habi Nowicjusz

| 

|  Wysłany: Pią Sty 13, 2017 8:49 pm   Klub Miłośników Tańca - Gliwice |   
 |  
               | 
 |  
               | Cześć! 
 Zwracam się z zapytaniem, czy są tutaj osoby, które uczęszczają do Klubu Miłośników Tańca w szkole baletowe Szewczenko w Gliwicach?

Jeśli tak, bardzo proszę, opowiedzcie coś o tych zajęciach.

Z góry dziękuję!

Serdeczne pozdrowienia!
   |  
                                |             |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | martini_rosso   Adept Baletu

Związek z tańcem:
 amatorski, z pasją

| 

|  Wysłany: Nie Sty 22, 2017 10:11 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | W poniedziałki i środy odbywają się zajęcia na grup średniozaawansowanych, w czwartki - dla grupy początkującej. Jest akompaniament na żywo - to ogromny atut.  W poniedziałki na ogół nie robimy całego drążka, więc niemała część zajęć odbywa się na środku sali. W środy jest zawsze cały drążek, ale to pozwala popracować nad techniką, co później jest bardzo przydatne na środku. Nauczyciele są fajni, wymagający. Ja osobiście mogę polecić tę szkołę z czystym sumieniem. Warto przyjść i spróbować, bo ceny są w mojej opinii korzystne. |  
				| _________________ Życie jest raczej walką niż tańcem – powiada Marek Aureliusz. Ale nie jestem pewien, czy to prawda. Życie jest najczęściej nie tyle walką, ile męczącym balansowaniem – tanecznym krokiem na palcach -  pośród niebezpiecznych sytuacji.
 |  
                                |             |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |