Sport, czyli jakie dyscypliny lubicie (uprawiacie)?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
aazrane

.

Post autor: aazrane »

Ja lubię siatkówkę balonową - jest to sport, który wymyśliłem sam, można go uprawiać na dworze i w domu, we dwójkę lub samemu, doskonale wpływa na kondycję fizyczną i zwinność, może stanowić także trening taneczny. Zresztą dokonałem jeszcze wielu wynalazków i pomysłów, ale jakoś nikt nie chce mnie słuchać, bo im się wydaje że pozjadali wszystkie rozumy :(
Maron

Post autor: Maron »

aazrane, ja z chęcią posłucham o twoich pomysłach :)

wiem o jaką siatkówke balonową ci chodzi :D czasem sobie tak odbijam balona xDD :lol:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja lubie odbijać balony xD ale kiedyś koleżanka mi wybiła przy tym palec, nawet nie wiem jak to się stało, ale bolało później. A wracając do sportów jakie lubie to uwielbiam pływać!!!!!
Madziai

Post autor: Madziai »

Cześć! Ja trenowałam kiedyś aerobik sportowy, a tak poza tym cały czas (od prawie 10 lat, z dwoma przerwami na dzieci) ćwiczę - tzn. prowadzę - aerobik, aqua-aerobik.
Od dziecka uwielbiam oglądać łyżwiarstwo figurowe, balety itp., a na nartach boję się jeździć (kiedyś jeździłam) ze względu na ryzyko kontuzji, a co za tym by poszło - duża przerwa w pracy, a ja kocham mój aerobik i związaną z nim pracę z ludźmi :D
Pozdrawiam!
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja w gimnazjum trenowałam piłke nożną nawet moge się pochwalić ze jestem mistrzynia mojego województwa (świętokrzyskie) ale od kiedy jestem w liceum no to oczywiście jest tylko kochany, najukochańszy taniec :wink: :D
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

pilka nozna to dla mnie tragedia...
nie same mecze.
po prostu ja sie do tego nie nadaje.
dwie lewe nogi i kompletny brak zaplonu.
totalna klapa
Maron

ja bardzo lubie piłke nożną. zawsze stoje na bramce - rzadko mi sie zdarza że przepuszczam gola ;)

widzę że czekoladka to kolejny przykład "od chłopaczycy do baletnicy" (tak jak ja :P)
Nena

Post autor: Nena »

Piłka nożna... O Boże, nie trawię i nie potrafię grać. Mało kiedy uda mi się dobiec do piłki, a i w ogóle nie umiem mocno i dobrze kopnąć...

Ja w ogóle do piłek nie jestem ;) Żadna mnie nie kręci jakoś...

[u:c3c6248b15][b:c3c6248b15]EDIT:[/b:c3c6248b15][/u:c3c6248b15] Poza tym troche mi przeszkadza to, że jak idę (lub biegnę) to z przyzwyczajenia stawiam nogi w I (najpierw palce, potem pięty! najpierw palce, potem pięty! najpierw palce...) i jakoś mi trudno kopnąć z biegu... Wy też tak macie?
Maron

najlepiej to sie kopie z powietrza... :lol: wyrzucając noge do góry ;)
Goosia

Post autor: Goosia »

własnie tak sie zastanawiam czy sie nie zapisać do klubu na piłke nożna :D
nie lubie piłki w telewizji ale grać uwielbiam :D
tylko nie wiem czy uda mi sie pogodzić taniec z piłką, kolarstwem, pływaniem i rolkami :P
ODPOWIEDZ