Mój ulubiony pedagog- ten na co dzień i ten na warsztatach .
Mój ulubiony pedagog- ten na co dzień i ten na warsztatach .
Nie wiem czy dobrze robie ,że tworze ten nowy wątek ,ale piszecie tu o różnych tancerzach i choreografach ,a o pedagogach - nauczycielach mniej - a może warto byłoby się podzielić swoimi doświadczeniami .Co wy na to ? A jeżeli macie jakieś ciekawe doświadczenia - napiszcie - :)
Paweł Matyasik
Paweł Matyasik - hmm.. wyjątkowa osobowość, charyzma, wspaniały pedagog-nauczył mnie, jak szanować siebie i swoje emocje w tańcu. jak ktos będzie miał okazję pójśc na warsztaty, niech się nie zastanawia[/b]
-
PavlovaAnna
-
czekoladka
-
PavlovaAnna
ja nie mam swojego ulubionego pedagoga, zreszta uwazam ze trzeba rozgraniczyc tego warsztatowego od tego na codzien, bo z pewnoscia musza sie oni poslugiwac innymi metodami, nad czym innym sie skupia na codziennej lekcji a czym innym na warsztatach. jesli chodzi o warsztatowych to nigdy nie zapomne zajec z Pale Dyrvallem. po tych dwoch godzinach mialam wrazenie ze moglabym tanczyc jescze kilka godzin, w ogole jak pokazywal jakies cwiczenie to tak, ze wszyscy natychmiast lapali i to umieli, a jak nas rozciagnal to w zyciu sie nie spodziewalam ze jestem do tego zdolna. super pedagog, przemily czlowiek. ale nie wiem czy moge uznac go za ulubionego... na pewno jest "jednym z"
[quote:599c3c6440="sisi"]tak, to dobry pedagog, zwlaszcza dobrze uczy improwizacji. nawet moge powiedziec ze wole go na zajeciach niz na scenie.[/quote:599c3c6440]
rzeczywiście improwizacja to jego specjalność, choć ja wolę zdecydowanie u niego technikę (może dlatego, że generalnie wole technikę).
z poznańskich nauczycieli uwielbiam bez dwóch zdań Karinę Adamczak- Kasprzak - jak dla mnie rewelacyjny pedagog i cudowna tancerka.
Poza tym dobrze wspominam najróżniejszych nauczycieli, z każdych zajęc wynoszę coś innego. Chyba nigdy nie wyszłam z jakis zajęć kompletnie niezadowolona lub rozczarowana.
Bardzo miłe wspomnienia pozostawiła Ania Krysiak - urocza osoba i fajnie prowadzi zajęcia.
rzeczywiście improwizacja to jego specjalność, choć ja wolę zdecydowanie u niego technikę (może dlatego, że generalnie wole technikę).
z poznańskich nauczycieli uwielbiam bez dwóch zdań Karinę Adamczak- Kasprzak - jak dla mnie rewelacyjny pedagog i cudowna tancerka.
Poza tym dobrze wspominam najróżniejszych nauczycieli, z każdych zajęc wynoszę coś innego. Chyba nigdy nie wyszłam z jakis zajęć kompletnie niezadowolona lub rozczarowana.
Bardzo miłe wspomnienia pozostawiła Ania Krysiak - urocza osoba i fajnie prowadzi zajęcia.