dyskoteki

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Chat Gatto

Post autor: Chat Gatto »

Ja lubię tylko dyskoteki, na których jest dużo ludzi, bo inaczej... się wstydzę :oops:
baletnica_w_trampkach

Post autor: baletnica_w_trampkach »

ja chodze na wiejskie potańcówki gdzie leci muza w stylu Goombay Dance Band - Seven Tears albo Sun Of Jamaica ;P
bo przy tmy przynajmniej można tańczyć ;p

poza tym zawsze jest sie królowa parkietu bo po 12 już wszyscy sa tak pijani ze nie umieją utrzymać się prosto i tańczyć ^^
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

a ja Wam szczerze powiem, że uwielbiam dyskoteki i wszelkie imprezy taneczne.. i w przeciwieństwie do martusi i cheryl - zawsze z koleżankami rozkręcamy imprezę, wyciagamy naszych kolegow i kompletnie nie przejmujemy isę innymi, bo przecież tu chodzi o to, żeby sie dobrze bawić, zwłaszcza ze swietnymi ludźmi =) a najlepiej w rytm rock&rolla! =) oo tak.. przy rock&rollu jest cuuuudooownaa zabawa.. =)

baletnico, przy takich "hiciorach" zawsze jest najlepsza zabawa! :P
Estera

Post autor: Estera »

Oh dyskoteki..:) Ja chodze tylko na szkolne. Z przyjaciółmi zawsze okupujemy pół parkietu i szalejemy do końca mprezy:D. A co do wlnych kawałków... mnie zawsze ponosi i kręce sobie piruette ;)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja uwielbiam wspólne dyskoteki z holendrami (z wymiany) :D Jest bosko... :D Zgadzam się z Chat Gatto, że najlepiej jest wtedy, kiedy jest dużo ludzi
Chat Gatto

Post autor: Chat Gatto »

ale właściwie to, że było fajnie nie zawdzięczamy Holendrom, tylko... bo ja wiem? sobie i ludziom, którzy tam z nami byli? :wink:
wg mnie najważniejsi są ludzie, którzy są na dyskotece, a nie muzyka 8)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Chciałaś dodać, że fajnie było bo był K... :lol: i nasze koleżanki z klasy :D Ale holendrzy też byli spoko. Na normalne dyskoteki szkolne nie chodzę (nuda) A co by było gdyby puszczali Techno...? Koszmar...
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Ja w sumie lubię dyskoteki, ale nie jak jest pare osób, ani jak jest strasznie dużo. Tylko że nie do końca potrafię się wyluzować i przestawić z klasyki, na początku bardzo się krępuję i wstydzę, ale jak się rozkręcę to jest spoko, tylko że i tak wstawiam coś a'la klasyka do muzyki rozrywkowej |np. kręcę fouettes, włoskie fouettes, robię "Kitri", kręcę piruety z piątej do piątej, tańczę kankana itp. |
W sumie bardzo dawno nie byłam na dyskotece.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

[quote:f7f8afb1c7="Bajaderka"]np. kręcę fouettes, włoskie fouettes, robię "Kitri", kręcę piruety z piątej do piątej[/quote:f7f8afb1c7]

:shock:
groteska

Post autor: groteska »

Ja osobiscie uwielbiam dyskoteki, ale raczej nic "baletowego" tam nie stosuje;) Chociaz przyznam sie, ze czesto paluszki u dloni mi sie same ukladaja "po baletowemu" (to jest maniera, prawda?) :P
Czasem dobrze jest sie wyszalec na dyskotece przy hitach z mtv, ale przyznam, ze uwielbiam tez pogo na kocertach rockowych czy metalowych :twisted:
ODPOWIEDZ