dyskoteki
-
Chat Gatto
-
baletnica_w_trampkach
-
inscrutable.m
a ja Wam szczerze powiem, że uwielbiam dyskoteki i wszelkie imprezy taneczne.. i w przeciwieństwie do martusi i cheryl - zawsze z koleżankami rozkręcamy imprezę, wyciagamy naszych kolegow i kompletnie nie przejmujemy isę innymi, bo przecież tu chodzi o to, żeby sie dobrze bawić, zwłaszcza ze swietnymi ludźmi =) a najlepiej w rytm rock&rolla! =) oo tak.. przy rock&rollu jest cuuuudooownaa zabawa.. =)
baletnico, przy takich "hiciorach" zawsze jest najlepsza zabawa! :P
baletnico, przy takich "hiciorach" zawsze jest najlepsza zabawa! :P
-
~ balerinka ~
-
Chat Gatto
-
~ balerinka ~
Ja w sumie lubię dyskoteki, ale nie jak jest pare osób, ani jak jest strasznie dużo. Tylko że nie do końca potrafię się wyluzować i przestawić z klasyki, na początku bardzo się krępuję i wstydzę, ale jak się rozkręcę to jest spoko, tylko że i tak wstawiam coś a'la klasyka do muzyki rozrywkowej |np. kręcę fouettes, włoskie fouettes, robię "Kitri", kręcę piruety z piątej do piątej, tańczę kankana itp. |
W sumie bardzo dawno nie byłam na dyskotece.
W sumie bardzo dawno nie byłam na dyskotece.
Ja osobiscie uwielbiam dyskoteki, ale raczej nic "baletowego" tam nie stosuje;) Chociaz przyznam sie, ze czesto paluszki u dloni mi sie same ukladaja "po baletowemu" (to jest maniera, prawda?) :P
Czasem dobrze jest sie wyszalec na dyskotece przy hitach z mtv, ale przyznam, ze uwielbiam tez pogo na kocertach rockowych czy metalowych :twisted:
Czasem dobrze jest sie wyszalec na dyskotece przy hitach z mtv, ale przyznam, ze uwielbiam tez pogo na kocertach rockowych czy metalowych :twisted: