przybory szkolne ''baletowe''

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nati

przybory szkolne 'baletowe'

Post autor: Nati »

BArdzo chciałabym mieć przybory szkolne baletowe, a niestety ciężko znaleźć teczki, zeszyty czy inne, jednak dziś przypadkiem znalazłam bruliony z HErlitz związane z tańcem. Przepiękne!!! Kupiłam całą serię. MOżna zobaczyć je tu:
http://www.katalog.herlitz.pl/katalog.php?view=categoryDetail&categoryId=27
to ta seria trzecia od góry. Strasznie się cieszę, że stworzyli coś takiegO!!
groteska

Post autor: groteska »

Jest tam podana cena? Moze jestem slepa, ale nie widze :oops: :P
Nati

ja też nie widzę, ale to dobra firma więc tanio nie jest :( ja dałam ok.6,50 ale nie mogłam przejść obojętnie koło nich! Dałabym chyba każdą cenę za nie!
Joanna

Post autor: Joanna »

Gdzie to mozna kupic??
Co prawda mnie juz zeszyty niepotrzebne (mogliby takie segregatory zrobic...), ale i tak kupie, jak tylko znajde :)
Przepiekne zdjecia (az jestem zdziwiona, bo czesto jak na roznych akcesoriach pojawia sie cos z tancem, to zwykle sredniej jakosci, a te zdjecia sa sliczne).
gonia

Post autor: gonia »

zeszyty baletowe z herlitza były [nie wiem, czy ciągle są] w REAL'u za bodajże 5.99zł
Estera

Post autor: Estera »

Mam te zeszyty:) są po prostu piękne:):)
Nati

no zdjęcia są cudne, więc gdy je zobaczyłąm to oniemiałam z zachwytu! ja je kupiłam z KAuflandzie :) w Empiku też pewnie będą. Zresztą to najbardziej znana firma przecież, więc myślę, że łatwo będzie je spotkać ;)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

A w Poznaniu gdzie je mogę kupić? :P
gonia

Post autor: gonia »

możesz popytać w papierniczych- jak już pisała Nati to bardzo znana firma.
nie macie w P-ń Reala ani Kauflandu? Wiem, że w Szczecińskiej gazetce Tesco były te zeszyty, ale dwa razy szłam tam szukać i ich nie było, a obsługa stwierdzała tylko, że 'oni nic nie wiedzą i mam szukać'.

poza tym np. mój brat kupił mi zeszyt w Selgrosie [nie mam pojęcia jak to się pisze, to taki sklep dla firm]- było 5 zeszytów baletowych/20zł , ale znalazł jeden rozpakowany i mu sprzedali pojedynczy :twisted: :D
Agasiek

Post autor: Agasiek »

My nie mamy reala i Kauflandu?! Mamy, ja Kaufland mam pod nosem. U nas w Poznaniu jest też real.
[size=9:e50eea9d20]
[color=darkred:e50eea9d20]// Czy to temat o tym, jakie sklepy sa w Poznaniu? Pytanie Goni bylo retoryczne. Prosze nie kontynuowac offtopu, a ten post przeznaczam do usuniecia, jako zbedny i nie na temat. Joanna[/color:e50eea9d20][/size:e50eea9d20]
ODPOWIEDZ