Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

co do tych kopert, to tak bylo i w przybadku mezczyzn i kobiet. Ani tez powiedzial, ze przechodzi nie zagladajac do koperty... A i czy ja cos ominelam, czy wczesniej nie bylo mowy o pienieznej nagrodzie?

a co do ukladow, to mi w zasadzie wszystkie duety sie podobaly za wyjatkiem tego zalosnego modernu Agaty z Mariuszem(?), nie wiem co Egurrola w tym widzial :?
czekoladka

Post autor: czekoladka »

to sa pieniadze na stypedium na broadwy'u
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

byla mowa..i o tym ze zwyciezca musi zaplacic podatek od tej nagrody :D no i jak nie dostanie wizy to cala nagroda przepada :D
Torin

Post autor: Torin »

Z tego co wczoraj mówiła p. Kinga to OPRÓCZ 3 miesięcznego stypendium, będzie jeszcze nagroda pienięzna w wysokości 100 tysięcy złotych.
Oczywiście to wszystko można zinterpretować po swojemu :)
Mnie wczoraj najbardziej wczoraj podobała się Maria - myślę, że najlepiej wyczuła klimat programu i najlepiej się umiała znaleźć w programie :)
Co do Idy to qurcze chyba była za młoda do tego układu - wyszła tak jakoś bezpłciowo ... Zdaje się że któryś juror tez tak to ocenił.
Zobaczymy co będzie dalej - w innych stylach.

Torin
Czajori

Post autor: Czajori »

Jak dla mnie to Maria za bardzo chce zaistnieć. Mogła sobie darować cheerleaderskie rozgrzewanie publiczności, jak czekali na opinię jurorów. Wyszło sztucznie.
Małgoś

Post autor: Małgoś »

[quote:66d5f12b9a="Czajori"]Jak dla mnie to Maria za bardzo chce zaistnieć. Mogła sobie darować cheerleaderskie rozgrzewanie publiczności, jak czekali na opinię jurorów. Wyszło sztucznie.[/quote:66d5f12b9a] zgadzam się... trochę było to dla mnie dziwne i chyba drażniące.

Co do współczesnego, średnio... ładna choreografia, ja nie widziałam w tym "ich uczucia" no ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... nie? :P

No i zdecydowanie żal mi :? Artura który odpał, bo uważam że był naprawdę naprawdę dobry...

EDIT: Odylio widzę że nie boisz się ostrej krytyki... :wink: i dobrze.

btw. zakochałam się w Piotrku... :lol: uwielbiam jego hip hop. :mrgreen:
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

co do podatku i wizy to nie interpretacja Torin,tak jest w regulaminie :wink:

a Maria..jadac z nią do Paryża nie wiedzialam co pokazala na castingu i z tego jak sie zachowywała prywatnie wniosek byl jeden-gwiazda..jednak jak zobaczylam czym przekonala do siebie jurorów w Gdańsku :shock: żenujace..to samo z Agatą-"jedzie" na swoim wiejskim pochodzeniu i urodzie a tancem tak jak Maria-nie powala
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

A ja niestety wczoraj nie mogłam oglądać... :(
Kiedy są powtórki? Sorry jak już pisaliście, ale nie mogę jakoś znaleźć :?
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

w sobote chyba o 13.50 ;)
Torin

Post autor: Torin »

[quote:642d8b6d02=".:Odylia:."]i z tego jak sie zachowywała prywatnie wniosek byl jeden-gwiazda.[/quote:642d8b6d02]
No cóż będę adwokatem diabła :)
Przecież o to chodzi w tym programie - taniec jest tylko drogą do celu, nie celem !

Torin
p.s.
co wcale nie oznacza że się z tego cieszę, ani że mi się to podoba. Hmmm po prostu staram się dostosować do wizji tfórcuf programu coby się nie denerwować zbyt ...
ODPOWIEDZ