Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Tranquility

Post autor: Tranquility »

wg mnie to jakaś totalna kompromitacja, bo odpadły dwie z lepszych osób z tego programu... w chwili obecnej moją faworytką jest Natalia ze względu na jej umiejętności taneczne, charakter i wszechstronnośc...
a Marii nie trawię...
Nati

Post autor: Nati »

zgadzam się cąłkowicie z Tranq!!!! Maria jest dobra ale w swojej technice i do tego jest pyszna, a natalia potrafi zatańczyć balet jak i hh równie swietnie! Poza tym ma miłe usposobienie.
czekoladka

Post autor: czekoladka »

szkoda mi troche Błażeja bo nie uwazam zeby byl najgorszy z tej czworki wrecz odwrotnie ale fakt ze mial slaba solowke
Nati

Post autor: Nati »

ale dobrze się stało.... gdyby wygrał 3 miesiące nie widziałby swojej zony i dziecka! mysle ze nie byłoby to dobre rozwiązanie....
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Mnie też bardzo szkoda, że odpadła Ida i Błażej :cry: Jakoś pozytywni dla mnie byli szczególnie Ide darzę sympatią. Błażej może nie zatańczył jakiejś szczególnej solówki, ale ogólnie jest spoko. Też uważam, że powinna odpaść Maria i Tito. Marii tak jak dużo z was też nie lubię... Wkurza mnie, jest za pewna siebie i jakaś taka... Teraz moją faworytką jest Natalia (była Ida i Natalia). Dobrze tańczy i jest taka normalna.
A to że zawsze odpadają pary jest conajmniej dziwne...
monika

Post autor: monika »

Natalia świetnie tańczy i jest fajna więc jest moja faworytką. Z kolei Mari nie lubię, taka jakaś jest szajbnięta ale jak dla mnie to tańczy genialnie. Solówki jej idą tak ło, ale jak tańczyła z tym swoim gostkiem, ten ostatni(wczorajszy) układ, to naprawdę zatańczyła to świetnie. Z kolesi to moim faworytem jest Roofi, super tańczy i jest taki jakiś fajny^^
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

No tak, z facetów też najbardziej lubię Roofiego. Ale za Marią ogólnie nie przepadam... jej taniec też mi się średnio podoba. Np wczoraj uważam, że jej solówka było dużo gorsza od solówki Idy.
staace

Post autor: staace »

Tak jak większość z Was nie przepadam za Marią... Gdy oglądałam wczorajszy program miałam przeczucie, że odpadnie właśnie Ida i Błażej. Nie wiem czy to dobrze, czy zle. Akurat oni nie byli moimi faworytami. Trzymam kciuki na Natalię i Roofiego.

Staace
Soprana

Post autor: Soprana »

Błażej?! tak lubiłam tego człowieka.........odechciało mi się patrzeć na ten program, mam dość zadufanych w sobie Marysi i wielkiego Roofiego ble ble le
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Jak dla mnie to szkoda, że nie odpadła Ania Bosak :sad:
ODPOWIEDZ