wg mnie to jakaś totalna kompromitacja, bo odpadły dwie z lepszych osób z tego programu... w chwili obecnej moją faworytką jest Natalia ze względu na jej umiejętności taneczne, charakter i wszechstronnośc...
a Marii nie trawię...
zgadzam się cąłkowicie z Tranq!!!! Maria jest dobra ale w swojej technice i do tego jest pyszna, a natalia potrafi zatańczyć balet jak i hh równie swietnie! Poza tym ma miłe usposobienie.
Mnie też bardzo szkoda, że odpadła Ida i Błażej :cry: Jakoś pozytywni dla mnie byli szczególnie Ide darzę sympatią. Błażej może nie zatańczył jakiejś szczególnej solówki, ale ogólnie jest spoko. Też uważam, że powinna odpaść Maria i Tito. Marii tak jak dużo z was też nie lubię... Wkurza mnie, jest za pewna siebie i jakaś taka... Teraz moją faworytką jest Natalia (była Ida i Natalia). Dobrze tańczy i jest taka normalna.
A to że zawsze odpadają pary jest conajmniej dziwne...
Natalia świetnie tańczy i jest fajna więc jest moja faworytką. Z kolei Mari nie lubię, taka jakaś jest szajbnięta ale jak dla mnie to tańczy genialnie. Solówki jej idą tak ło, ale jak tańczyła z tym swoim gostkiem, ten ostatni(wczorajszy) układ, to naprawdę zatańczyła to świetnie. Z kolesi to moim faworytem jest Roofi, super tańczy i jest taki jakiś fajny^^
No tak, z facetów też najbardziej lubię Roofiego. Ale za Marią ogólnie nie przepadam... jej taniec też mi się średnio podoba. Np wczoraj uważam, że jej solówka było dużo gorsza od solówki Idy.
Tak jak większość z Was nie przepadam za Marią... Gdy oglądałam wczorajszy program miałam przeczucie, że odpadnie właśnie Ida i Błażej. Nie wiem czy to dobrze, czy zle. Akurat oni nie byli moimi faworytami. Trzymam kciuki na Natalię i Roofiego.
Błażej?! tak lubiłam tego człowieka.........odechciało mi się patrzeć na ten program, mam dość zadufanych w sobie Marysi i wielkiego Roofiego ble ble le