You Can Dance 2
You Can Dance 2
to jak padłam taka propozycja to się tego podjęłam :D
rusza 5 marca, w środę, godzina 21:30 na TVN-ie
rusza 5 marca, w środę, godzina 21:30 na TVN-ie
-
~ balerinka ~
O! Fajnie :lol: Nie mogę się już doczekać :smile: Fajnie, że jest coś takiego :) Coś takiego, co może zainteresować ludzi tańcem! :D
Chciałabym się jeszcze o jedno zapytać, tak po prostu mnie to ciekawi. Czy ludzie, którzy np. w 1 edycji byli w Paryżu mogę brać udział w tej??? Albo Ci z finałowiej szesnastki???
Aha! Nie wiem czy dobrze usłyszałam, ale czy w tej edycji do Argentyny jedzie tylko 36 osób??? :roll:
Chciałabym się jeszcze o jedno zapytać, tak po prostu mnie to ciekawi. Czy ludzie, którzy np. w 1 edycji byli w Paryżu mogę brać udział w tej??? Albo Ci z finałowiej szesnastki???
Aha! Nie wiem czy dobrze usłyszałam, ale czy w tej edycji do Argentyny jedzie tylko 36 osób??? :roll:
Znalazły się takie osoby, które w poprzedniej edycji dostały się do Paryża i w tym roku również jadą do Buenos Aires.
Wydaje mi się, że finałowa 16 raczej nie może brać w tym udziału (nie wiem czy jest to oficjalnie zakazane, tzn w jakimś regulaminie, ale z moralnego punktu widzenia raczej nie powinna już próbować).
Wydaje mi się, że finałowa 16 raczej nie może brać w tym udziału (nie wiem czy jest to oficjalnie zakazane, tzn w jakimś regulaminie, ale z moralnego punktu widzenia raczej nie powinna już próbować).
-
~ balerinka ~
To wszystko będzie zależało od poziomu tancerzy. Kto wie, może to będzie edycja super talentów, a może okaże sie, że nikt nie ma nic do pokazania..
Ech, czas mi się dłuży, ale czekam i czekam z niecierpliwością :)
Aha i doszły mnie słuchy, że trzeba było mieć skończone 16lat (a nie np. 15 i za 2 miesiące urodziny) bo inaczej nie wpuszczali.. czy to prawda?
Ech, czas mi się dłuży, ale czekam i czekam z niecierpliwością :)
Aha i doszły mnie słuchy, że trzeba było mieć skończone 16lat (a nie np. 15 i za 2 miesiące urodziny) bo inaczej nie wpuszczali.. czy to prawda?