XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego
a ja ponawiam pytanie o wspolna podroz :) wysylalam wiadomosci na priva i na gadu ale wlasciwie nie wiele dostalam odezwu. ktos bylby chetny? :) jak sprawdzialam polaczenia to zaleznie o ktorej godzine bym jechala to trasy troche sie roznia i moge przejezdzac np. przez malbork, dzialdowo, warszawe, iławe, poznań
-
aaniuchnaa
a no i jeszcze ile tych zajec mozemy wybrac? i czy jak mi nie bede opowiadaly to nie bedzie tez zadnego problemu w zamianie na inne? olaaa boga :P ja juz sie pogubilam w tym wszystkim a co dopiero bedzie jak tam pojade :) tylu tych instruktorow ze nie mam pojecia ktorego wybrac.
a co do tego okreslenia poziomu zaawansowania to musisz sama stwierdzic, bo to dla siebie okreslasz swoj poziom zeby jak najwiecej sie nauczyc, watpie zeby ktos mial jakies zastrzezenia :) sadze ze jak pojdziesz na poczatkowa i stwierdzisz ze juz to umiesz to przejdziesz do wyzszej i na odwrot :)
a co do tego okreslenia poziomu zaawansowania to musisz sama stwierdzic, bo to dla siebie okreslasz swoj poziom zeby jak najwiecej sie nauczyc, watpie zeby ktos mial jakies zastrzezenia :) sadze ze jak pojdziesz na poczatkowa i stwierdzisz ze juz to umiesz to przejdziesz do wyzszej i na odwrot :)
Wybiera się tyle zajęć ile jest czasu - czyli 5. Każde może być na innym poziomie. Stopień zaawansowania często zależy od instruktora, więc nie ma się co bać, że nie dasz rady na zaawansowanym, bo wcale to nie musi byc takie trudne.
Grafik pewnie sie jeszcze zmieni.
Przepisywac się można, a zapisy w STT.
Ja jadę z Gdańska i jestem w Katowicach około 8-9. Jeżeli ktoś będzie w tym samym pociągu to zapraszam :)
i jeszcze jedno:
Nie stresujcie się tak!
Grafik pewnie sie jeszcze zmieni.
Przepisywac się można, a zapisy w STT.
Ja jadę z Gdańska i jestem w Katowicach około 8-9. Jeżeli ktoś będzie w tym samym pociągu to zapraszam :)
i jeszcze jedno:
Nie stresujcie się tak!