XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
maaartaaa

Post autor: maaartaaa »

a ktos moze wie na jakiej stacji trzeba wysiasc? :) bo sa takie bytom płn., bytom odrzański, bytom karb. i bytom boberek :o
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:d96ef87c63="Iris"]o której 29.06 mamy stawić się w STT?[/quote:d96ef87c63]a nie o 8?
Nemo

Post autor: Nemo »

na pewno nie o 8, chyba coś koło 10. Ja tak przynajmnei trafię. A co do wysiadania to mój pociąg dojeżdża do Katowic, potem autobusem.
meja911

Post autor: meja911 »

wlasnie ja mam pytanie... Jak juz przyjade do Bytomia, to gdzie mam sie kierowac? Chodzi mi o to gdzie sie odbywa ta rejestracja, w STT? I chcialm się zapytac tych co juz byli na tej konferencji... ile ludzi tam bedzie? Bo ja mam wizje tlumow.... :P
maaartaaa

a ja ponawiam pytanie o wspolna podroz :) wysylalam wiadomosci na priva i na gadu ale wlasciwie nie wiele dostalam odezwu. ktos bylby chetny? :) jak sprawdzialam polaczenia to zaleznie o ktorej godzine bym jechala to trasy troche sie roznia i moge przejezdzac np. przez malbork, dzialdowo, warszawe, iławe, poznań
aaniuchnaa

Post autor: aaniuchnaa »

A ja mam pytanie odnosnie nauczycieli. Na stronie warsztatow napisane jest, ze Barbara Sier Janik od baletu zajmuje sie grupa poczatkujaca, a w grafiku, pod jej nazwiskiem jest zaawansowana... Gdzies sie chyba pomylili? Pewnie z ta poczatkujaca, a tak chcialam pojsc na taniec klasyczny :(
maaartaaa

mam pytanie do kogos kto juz byl na warsztatach :) czy ogolnie,na cale wasztaty zapisujemy sie do grupy poczatkujaca/zaawansowana czy na kazde zajecia oddzielnie wybieramy poziom 'wtajemniczenia'? :P
meja911

Post autor: meja911 »

mnie sie wydaje ze oddzielnie. Tylko ja sie zastanawiam czy na poczatkujacym sa same podstawy i czy ktos z podstawami jakimis moze isc do zaawansowanej czy niebardzo... ?
maaartaaa

a no i jeszcze ile tych zajec mozemy wybrac? i czy jak mi nie bede opowiadaly to nie bedzie tez zadnego problemu w zamianie na inne? olaaa boga :P ja juz sie pogubilam w tym wszystkim a co dopiero bedzie jak tam pojade :) tylu tych instruktorow ze nie mam pojecia ktorego wybrac.

a co do tego okreslenia poziomu zaawansowania to musisz sama stwierdzic, bo to dla siebie okreslasz swoj poziom zeby jak najwiecej sie nauczyc, watpie zeby ktos mial jakies zastrzezenia :) sadze ze jak pojdziesz na poczatkowa i stwierdzisz ze juz to umiesz to przejdziesz do wyzszej i na odwrot :)
Nemo

Post autor: Nemo »

Wybiera się tyle zajęć ile jest czasu - czyli 5. Każde może być na innym poziomie. Stopień zaawansowania często zależy od instruktora, więc nie ma się co bać, że nie dasz rady na zaawansowanym, bo wcale to nie musi byc takie trudne.
Grafik pewnie sie jeszcze zmieni.
Przepisywac się można, a zapisy w STT.
Ja jadę z Gdańska i jestem w Katowicach około 8-9. Jeżeli ktoś będzie w tym samym pociągu to zapraszam :)
i jeszcze jedno:
Nie stresujcie się tak!
ODPOWIEDZ