Ubrania Sauna Effect

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
sandi

Post autor: sandi »

Też je mam ;p I szczerze mówiąc denerwuje mnie strasznie jeśli ich nie podwinę do bioder. Ale najważniejsze, że spełniają swoją funkcję idealnie :)

A ile płaciłyście za długie spodnie? I jakie polecacie? Bo przydałoby mi się je kupić ;)
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Z tego co pamietam to okolo 30 zł w W&T za dlugie spodnie.
Nie sa wykonane z grubego materialu ale rowniez dobre.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

czy moze ktos juz ma taki http://www.elite-online.pl/katalog/246_1108.htm i może cos o nim powiedzieć?
agagusia

Post autor: agagusia »

Ja kupiłam spodnie długie sauna effect z grishko i sobie je tak podciągam do półłydki. Fajne są tylko, że zamówiłam za małe i nie ma mowy o rozciąganiu w nich =/
Ewentualnie moge w nich sobie biegać czy na jakieś warszaty nie wymagające rozciagania chodzić.
A mogę prosiić też o namiary na te spodenki z Bytomia albo o ten katalog :)
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Poszukaj na odpowiedniej tablicy. Gwarantuje, ze znajdziesz interesujacy Cie temat.
madison

Post autor: madison »

Ja mam taki krótkie spodenki z grishko i jestem z nich zadowolona. Moge sie w nich rozciagac, jets mi cieplo i sa wygodne :)
Zuzannka

Post autor: Zuzannka »

A czy w ubraniach typu sauna effect może ćwiczyć osoba, która nie tańczy bardzo długo? Czy to nie osłabiłoby mięsni? Pytam, ponieważ już słyszałam taką opinię, więc wolę się upewnić.
Pointerka

Post autor: Pointerka »

Nie, wręcz przeciwnie. Kiedy masz rozgrzane mięśnie są one bardziej rozciagliwe- a kiedy jesteś dobrze rozgrzana masz gwarancję, że nic Ci się nie stanie.
deutsches

Post autor: deutsches »

A może ktoś coś powiedzieć o tych spodniach? Miał ktoś takie z tej firmy? Bo zastanawiam się czy zamówić takie czy może poszukać gdzieś indziej? http://www.etiuda-online.pl/?55,coppelia-ocieplacze-sauna-effect-z-19
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Ja mam takie same, ale z Grishko (zamawiałam na Elite). Są bardzo fajne no i wydaje mi się, że były tańsze od tych z Twojego linku:)
ODPOWIEDZ