[b:e07700ff9b]RiRi[/b:e07700ff9b] wydaje mi się, że te ostatnie są najgrubsze z wyżej wymienionych . Dwie pierwsze nie są grube, ale i także nie cienkie :)
Agne$ jakoś nie za bardzo przypadły mi do gustu te nowe wkładki, chociaż ich nie używałam... Po prostu z wyglądu mnie nie przekonują.
Ja też mam pointy Ovation i są dla mnie tak wygodne że ćwicze w nich bez wkładek, co wcześniej było dla mnie nie do pomyślenia. Taki powrót do korzeni :)
Wydaje mi się, że jeśli ćwiczy się bez wkładek to ma się większą świadomość tego, co się robi. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
Pozdrawiam serdecznie :)
Bez wkładek w Ovationach to ja ćwiczyć nie mogę ;)
Mnie te wkładki przypadły do gustu gdyż, wydaje mi się że jest w nich większy komfort bo wkładka dopasowuje się do czubka pointy. I nie ma jakiś większych szczelin itp. a silikon jest fajny bo wygodnie;)
ja mam Sansha silikonowe takie przezroczyste z dziurkami do przepływu powietrza i powiem tyle: beznadzieja!!!!! :evil:
porwały się po tygodniu :x nie mam pojęcia jak to zrobiłam :D
Cześć
chciałabym zamówić sobie wkładki z akcesu lateksowe tylko ze nie wiem jaki rozmiar wybrać. sa podane S,M, L. ktoś sie w tym orientuje?? help!! :!:
Ja jako wkładek używam ... poduszek na ramiona ze starych koszul :lol:
Sprawdzają sie całkiem nieźle - wydaje mi sie ze nie gorzej niż te gąbkowe ze sklepu ;)