Ginący forumowicze

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
julianka

Post autor: julianka »

Aaa...Myślałam, że w poście...
No cóż.... starzeje się :lol:
Torin

Post autor: Torin »

Joanna zdaję się iż przeżywa rozterki/kryzys twórczy czy jakios tak, ale IMHO ten znak zapytania tam jest zbędny :)

Torin
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

powiedział coraz częściej ginący Torin :)
Torin

Ginący ale teraz mam nadzieję, że już ostatecznie odnaleziony :)
W miarę poukładany na nowo - no ale jednocześnie nietracący starych nawyków i przyzwyczajeń :)
A przynajmniej mający taka ta no yyy nadzieję :)
(jak wiadomo nadzieja jest matką głupich i wędkarzy ... wędkarzem nie jestem ;) )

Torin
Sagittaire

tym drugim, mam nadzieje, tez :D
teraz wchodze na forum, patrze i 10 Twoich postow sie posypalo. widze: odrabiasz zaleglosci pieknie :)
Torin

Staram się staram ile sił staje ;)

Torin idący jeść kanapkę z dżemem która bardzo lubi ;)
Sagittaire

zawsze to lepsze niż żelki :)

PS ok, konczymy nie na temat, bo zaraz bedzie, ze znow nie jestem regulaminowa, a tak sie juz ladnie trzymalam w ryzach przez ostatnie tygodnie :D
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:1f944297ff="Torin"]Joanna zdaję się iż przeżywa rozterki/kryzys twórczy czy jakios tak, ale IMHO ten znak zapytania tam jest zbędny :)[/quote:1f944297ff]

Dziękuję, to podbudowywujące:)

ale wiesz, niektórzy - formaliści - mogliby mieć co do tego wątpliwości jednak... :twisted:
...ale ten obecny znak zapytania to chyba najbardziej dlatego, że wskazuje na pewną [i:1f944297ff]drogę[/i:1f944297ff], niż kategoryczne stwierdzenie
(jakkolwiek by to nie zabrzmiało....)

(a Joanna przeżywa teraz dziwny - ale raczej w pozytywnym tego słowa sensie - okres twórczy, tudzież artystyczno- tożsamościowy, czy jakoś tak;) )
Father

Post autor: Father »

[quote:4a3efcd8df="Joanna"] Joanna przeżywa teraz dziwny - ale raczej w pozytywnym tego słowa sensie - okres twórczy, tudzież artystyczno- tożsamościowy, czy jakoś tak;) )[/quote:4a3efcd8df]
Tak, chyba tak mozna by to potwierdzic na podstawie pewnych znakow na'niebie' :wink:
raisa

Post autor: raisa »

Chciałam wam powiedzieć, że znikam na jakiś czas. Mam teraz trudny okres, wszystko stoi przed znakiem zapytania i chciałam prosić o trzymanie kciuki za mnie, o wsparcie, bo ciepłe myśli przydadzą mi się z pewnością. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i w pełni wrócę do tanecznej codzienności.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

raisa.
ODPOWIEDZ