Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kawka

Post autor: Kawka »

W sumie piszę tu od niedawna, więc wypada się przedstawić... :)

Mam na imię Monika, jestem gimnastyczką artystyczną, jednakże wypadek samochodowy sprawił, że ten i prawie każdy inny sport stały się dla mnie zbyt ekstremalne, dlatego cieszę się niezmiernie, że istnieje jeszcze balet, dzięki któremu nie popadłam w depresję.:)

No i rzecz jasna witam wszystkich nowych:)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

dla mnie balet jest zbyt ekstremalny, a wypadku nie mialam i niby fizycznie jestem super zdrowa :D

Ok, to moze nadrobie wreszcie zaleglosci, bo w sumie zawsze grzecznie jest sie przedstawic. Mam na imie Agnieszka (co wszyscy wiedza piszac do mnie Agnieszko:)) i od 5 lat jestem kompletnie obłąkana na punkcie baletu.
Father

Post autor: Father »

No tak... jeno,że balet to tyż gimastyka artystyczna tylko, że w jednej plaszczyżnie ze szczególnym wyczuciem muzyki i wyrazu artystycznego. Czy mam rację Agnieszko?
Kawka

Post autor: Kawka »

gim. art. jako dyscyplina sportu to taniec klasyczny połączony z akrobatyką, a zamiast point używa się innych gadżetów :wink:
sisha945

Post autor: sisha945 »

to i ja sie przedstawie :D :D
nazywam sie Agnieszka, jestem z Lublina, tancze od kilku lat - zaczynalam od hip hopu i disko <bleeee>, przez jazz na balecie kończąc, i na którego punkcie również jestem obłąkana od jakiś 2 lat :razz:
także tego.. "witam" wszystkich forumowiczów :lol: :twisted:
Sagittaire

wszystkie agnieszki sa takie fajne :D
dontkillme

Post autor: dontkillme »

Hmm. A więc na imię mi Ola . ;) Mam lat 13 i jestem zakręcona na punkcie baletu *cześć Ola xD* W każdym bądź razie ... Od dziecka chciałam tańczyć w szkole baletowej lecz moja mama nie chciała mnie puścić i moje szanse przepadły. Najbliższa szkoła baletowa w Poznaniu... O_o Hm. tańczę od roku balet i modern jazz jako hobby i doskonalenie się. ;D hah. jak to brzmi .. ;D nie umiem i nie lubię pisać o sobie .. co widać. ;** pzdr. <333
Sagittaire

e, umiesz umiesz:) Witam Cie w imieniu starych osob na forum
Torin

Post autor: Torin »

W imieniu załogi moderująco-nadzorującej witam wszystkich nowych użytkowników i zaaaaachęcam do jak największej aktywności !!!

Pozdrawiam
Torin
dontkillme

Post autor: dontkillme »

hm. dziękuję za powitanie . ;DD
ODPOWIEDZ