OSB W POZNANIU ;)
-
ebaleciara
[quote:b02b198a51="estelle"]Mam pytania. Za rok chcę przystąpić na egazamin do tej szkoły, Niestety mam swój wiek za rok będzie to już 13 lat i koniec 1 klasy gimnaszjum. wiem że w tej szkole badają predyspozycje, ale czy można wykazać się techniką, gdyż mój poziom jest klasy 3.
Były przypadki przyjmowania do klasy 5?[/quote:b02b198a51]
estelle. a dlaczego nie zdawałaś do OSB wcześniej ? nie byłaś pewna że chcesz tańczyć czy może z innych powodów? z tego co wiem można zdawać póżniej, ale trzeba nadrobić zaległości, ale skoro jesteś dobrze przygotowana to myślę że powinnaś próbować.Za rok ja zdaję do OSB :)
Były przypadki przyjmowania do klasy 5?[/quote:b02b198a51]
estelle. a dlaczego nie zdawałaś do OSB wcześniej ? nie byłaś pewna że chcesz tańczyć czy może z innych powodów? z tego co wiem można zdawać póżniej, ale trzeba nadrobić zaległości, ale skoro jesteś dobrze przygotowana to myślę że powinnaś próbować.Za rok ja zdaję do OSB :)
-
ebaleciara
[quote:a9e1cb2295="estelle"]Nie zdawałam w tym roku bo nie byłam pewna czy jestem przygotowana- miałam skręconą kostkę i nie mogłam wykonywać wielu ćwiczeń. Julenko a do której klasy zdajesz. Mam pytanie do uczniów czy jest możliwość w bursie pokoi jedno osobowych?[/quote:a9e1cb2295]
będę zdawać do klasy pierwszej:)a Ty powinnaś tez próbować:)
będę zdawać do klasy pierwszej:)a Ty powinnaś tez próbować:)
witam
Dziewczyny ta szkoła jest super kocham do niej chodzić ,uwielbiam każdą lekcję może najmniej matematykę :D wszystko jest ekstra dostałyśmy nowe stroje baletki i niedługo buty do Ludowego będziemy mieć najlepsza w szkole jest klasyka :) Fajni ludzie i super wychowawcy oraz panie i panowie profesorowie no i wujkowie :wink: pozdrawiam
-
ebaleciara