Podziel się tym ze wszystkimi...
Zanim naściemniasz, sprawdź ewentualność wtopy:
[quote:004fbdc257]V Ogólnopolski Turniej Formacji Tanecznych "TANECZNE PEJZAŻE 2011"
19-20 listopada 2011 - Brzeźce k. Góry Kalwarii
zapisy do 5 listopada 2011 - tanecznepejzaze2011@wp.pl
Opłaty: soliści 25zł, duety 50 zł, miniformacje 150 zł, formacje 200 zł.
Kategorie: Inscenizacja taneczna, taniec nowoczesny, etiuda taneczna.
Grupy wiekowe: do 11 lat, 12-15 lat, 16-25 lat.
Parkiet: 11m x 11m
19 listopada: 13.00 - solo, duety, miniformacje
20 listopada: 8.00 - formacje[/quote:004fbdc257][URL=http://www.eurofestiwale.pl/podstrona.php?numer_artykulu=11]źródło[/URL]
Zatem - kategorie wiekowe się nie nakładają, a poza tym jak mogłaś wziąć udział w formacjach skoro były dzisiaj?
[quote:004fbdc257]V Ogólnopolski Turniej Formacji Tanecznych "TANECZNE PEJZAŻE 2011"
19-20 listopada 2011 - Brzeźce k. Góry Kalwarii
zapisy do 5 listopada 2011 - tanecznepejzaze2011@wp.pl
Opłaty: soliści 25zł, duety 50 zł, miniformacje 150 zł, formacje 200 zł.
Kategorie: Inscenizacja taneczna, taniec nowoczesny, etiuda taneczna.
Grupy wiekowe: do 11 lat, 12-15 lat, 16-25 lat.
Parkiet: 11m x 11m
19 listopada: 13.00 - solo, duety, miniformacje
20 listopada: 8.00 - formacje[/quote:004fbdc257][URL=http://www.eurofestiwale.pl/podstrona.php?numer_artykulu=11]źródło[/URL]
Zatem - kategorie wiekowe się nie nakładają, a poza tym jak mogłaś wziąć udział w formacjach skoro były dzisiaj?
Nie podpuszczaj łobuzie :P
Riposty bezpośredniej nie będzie. Pozwolę sobie tylko zauważyć, że to mój pierwszy odzew pod postem Sheedy, odkąd dołączyła do forum, a dołączyła całkiem niedawno, więc nie wiem skąd jej się wzięło to "jak zwykle".
[size=9:ccf6cde429](podpowiedź - M-B-B-B jej naskarżyły?)[/size:ccf6cde429]
To tyle z mojej strony tutaj, bo to nie temat na takie dyskusje :)
Riposty bezpośredniej nie będzie. Pozwolę sobie tylko zauważyć, że to mój pierwszy odzew pod postem Sheedy, odkąd dołączyła do forum, a dołączyła całkiem niedawno, więc nie wiem skąd jej się wzięło to "jak zwykle".
[size=9:ccf6cde429](podpowiedź - M-B-B-B jej naskarżyły?)[/size:ccf6cde429]
To tyle z mojej strony tutaj, bo to nie temat na takie dyskusje :)
Hahaha! Śmiech na sali moi kochani!;p Ja myślałam,że można mieć rozdwojenie, roztrojenie.. ale więcej? Shedea, ty to niezła bajerantka jesteś. ;p I wcale Ci nie zazdroszczę.. A Inaenka wcale nie jest "jak zwykle" najmądrzejsza, tylko doszukuje się w słowach prawdy,a tobie cóż.. wierzyć a nic nie można..Z miłą chęcią przypomniała bym Ci kto to M-B-B-B, ale mam nadzieję, że i bez tego sobie wszystko przypomnisz. Z resztą wydaje mi sie, że się znacie skoro też jesteś gimnastyczką, też zapewne jeździsz konno i zdajesz do szkoły baletowej...(zapewne xd) powinnaś je znać.:)) :D bo wyobraź sobie, że one też sie tym zajmują.:D