Zauważyłam, że w szkole baletowej (przynajmniej tej warszawskiej, nie wiem jak w innych) jest język francuski. Mam zamiar przystępować do rekrutacji na rok szkolny 2013/2014, do V klasy. Francuskiego nie znam w ogóle, nigdy się nie uczyłam. Czy mogą mnie zdyskwalifikować tylko z powodu braku znajomości tego języka? Czy jak to jest?
Jak jest z francuskim z OSB?
-
Skyscraper
Jak jest z francuskim z OSB?
Hej.
Zauważyłam, że w szkole baletowej (przynajmniej tej warszawskiej, nie wiem jak w innych) jest język francuski. Mam zamiar przystępować do rekrutacji na rok szkolny 2013/2014, do V klasy. Francuskiego nie znam w ogóle, nigdy się nie uczyłam. Czy mogą mnie zdyskwalifikować tylko z powodu braku znajomości tego języka? Czy jak to jest?
Re: rekrutacja
Witam za rok do piątej klasy myślę że to jest jeden zasadniczy problem naukę zaczynamy od czwartej klasy podstawowej(1 baletowa) jeśli chodzi o język zaczynamy uczyć się go w pierwszej gimnazjum a dokładnie jest tak w poznaniu i myślę że w innych szkołach baletowych jest podobnie. 
-
Skyscraper
-
Skyscraper
-
Skyscraper